Sophie de Buisonjé doet bizarre onthulling: 'Ik was te gast op mijn eigen begrafenis'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 05 mei 2023 om 13:58
ontwerp zonder titel 2023 05 05t142738743
Sophie de Buisonjé doet een bizarre onthulling. De partner van Xander de Buisonjé was op een retreat in Engeland en moest ooit haar eigen graf daar graven op een landgoed. In een artikel in Bedrock vertelt ze hoe deze ervaring voor haar was.

Sophie de Buisonjé graaft eigen graf

Over de retreat vertelt Sophie: "De ervaring die me het meeste bij is gebleven? Dat is een makkelijk antwoord. Er werd gevraagd of ik mijn eigen graf wilde graven. Ja, je leest het goed; ik was te gast op mijn eigen begrafenis." Ze vervolgt: "We kregen allemaal twee vuilniszakken mee en werden naar buiten gestuurd naar dat geweldige heuvelachtige landschap. En daar, mocht ik bepalen waar ik mezelf wilde begraven. Ik kreeg nog nét geen schep mee onder m’n arm naar buiten, maar de twee vuilniszakken stonden symbool voor mijn plek. Met deze aangewakkerde emoties ging ik naar buiten en vond ik een mooie plek onder een hele grote boom. Daar lag ik dan, in mijn eentje, zonder iemand om me heen en de eerste minuten vond ik een tikkeltje gênant: doet iedereen dit écht?"

Zware tijd

Voor Xander en Sophie is het een zware tijd geweest. In 2017 hadden ze een lang adoptieproces en werd hun dochter geboren via een Amerikaanse draagmoeder. Het was een keuze die gemaakt moest worden, want het ging om medische redenen. In 2013 werd er een semi-goedaardige tumor uit haar buikholte weggehaald, als Sophie zwanger zou worden zou er een grote kans zijn dat de tumor groter wordt.