Boer Zoekt Vrouw Evert en Maud nog altijd gelukkig: 'Je had me eerder moeten zoeken'

Entertainment
door Denise
maandag, 08 mei 2023 om 14:36
ontwerp zonder titel 2023 05 08t154054273
Het afgelopen seizoen Boer Zoekt Vrouw was spraakmakend, en vooral door Evert en Maud. De twee zijn nog steeds heel verliefd en de liefde spat dan ook van het scherm in Onze Boerderij in Europa.

Boer Evert en Maud nog steeds stapelverliefd op elkaar

We zien in het programma hoe Yvon Jaspers het koppel meeneemt met een roadtrip door Engeland, en ze zijn nog altijd heel verliefd zijn op elkaar. Na een paar maanden trok Maud in bij Evert, ze geeft aan dat ze het jammer vindt dat ze elkaar niet eerder hebben ontmoet. "Ik vind het echt eeuwig zonde dat ik niet als 15-jarig meisje op een boerderij ben opgegroeid." Waarop Evert antwoordt met: "Mijn schuld hè, mijn schuld?" Maud reageert: "Ja, je had me eerder moeten zoeken." Het 'boeren' gaat nog niet helemaal vanzelf, en daar baalt ze van. "Dan had ik ook meer kunnen betekenen voor het bedrijf."

Lastig accent

Maud vindt haar accent op dat van Evert lijken, alhoewel ze het soms wel lastig vindt om het te ontcijferen. "Ik moet zo lachen om dat taaltje van Evert. Het is net Heemsteeds, met alle o’s die eu’s worden. Opgescheuten, zegt Evert op zijn Drents. Gek genoeg zeiden die bekakte mensen bij mij in de buurt dat net zo."
In de toekomst wil Evert graag een quad op het erf, Maud vindt dit goed, maar dan zij graag een moestuin en Evert vindt dit helemaal prima.