Bridget Maasland vond de tijd na André Hazes 'een hele zware tijd'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 27 december 2022 om 9:48
bridget maasland isola di beau
Bridget Maasland was te gast in Isola di Beau. Presentator Beau van Erven Dorens vraagt zijn collega Bridget over de meest zwarte periode uit haar leven. Ze spreekt over twee hele heftige momenten.
De scheiding met Pepijn in 2009
"Ik heb er meerdere", zegt Bridget als begin van haar antwoord. "Mijn scheiding vond ik echt de zwartste tijd, omdat je met zo'n klein hummeltje zit en helemaal nog niet weet waar dingen naartoe gaan. En je hebt gefaald. Het is niet gelukt. Dat vond ik een hele zware tijd."
Bridget trouwde in 2009 met Pepijn, maar in datzelfde jaar scheidden ze ook van elkaar.
De breuk met André Hazes hakt erin
De tweede zware periode vond Bridget toch wel de breuk met André Hazes. "Ik vond twee jaar geleden ook een hele zware tijd. Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk. Daar zit niet eens waardoor het zwaar is, maar wat er daarna over me heen is gekomen. Maar ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad."
Ze heeft er zeker veel van geleerd, want gelukkig voor haar zit Bridget nu in de mooiste tijd van haar leven. "Zeker qua onzekerheid en weten wie je bent en waar je staat."
Niet alleen na de breuk met André, maar ook tijdens de relatie zijn mensen niet echt te spreken over Bridget. André is namelijk een stuk jonger dan zij was, maar ook omdat Bridget zogenaamd een relatie kapot zou hebben gemaakt. Hier spreken mensen natuurlijk over de relatie van André en Monique Westenberg .