Eindelijk bevestiging? André en Monique zijn weer samen

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 27 december 2022 om 8:59
andre en monique samen kerst
Krijgen we dan na maandenlang speculeren eindelijk bevestiging? We zitten constant de speculeren over het liefdesleven van André Hazes : is hij samen met Monique Westenberg ? Het lijkt erop dat het antwoord officieel 'ja' is!
Samen met de kerst
André en Monique hebben samen kerstavond gevierd. Samen met wat vrienden en hun zoon Dré. Het zag er super gezellig uit en ze hebben lekker gegeten, André plaatste namelijk een foto van de knoop van zijn broek die opengemaakt is.
De volgende ochtend is ook André wederom te zien op de Instagram Story van Monique. Dit keer in een roze badjas aan het kerstontbijt!
Ook delen ze beiden een leuke familiefoto en wensen ze iedereen fijne feestdagen.
schermafbeelding 2022 12 27 om 092446 63aaad316f8f9
Ook de tweede kerstdag, wat tevens de verjaardag van Monique is, wordt samen met André gevierd. Ze zaten wederom samen aan de tafel.
'Gefel iciteerd met je verjaardag, mop'
We vertelden zojuist al dat gisteren naast kerst, ook de verjaardag van Monique Westenberg was. Om precies 12 uur was André er als de kippen bij om haar publiekelijk te feliciteren op zijn Instagram. Hij stal een idee van Ryan Reynolds, waarin hij foto's plaatste met zijn vrouw, maar zijn vrouw was maar half te zien terwijl hij er volledig op staat.