Boer Zoekt Vrouw deelnemers spelen met vuur

Entertainment
donderdag, 16 november 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 11 16t111727987
Libelle-redacteuren Matthijs en Esther bespreken de meest recente aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Volgens hen spelen zowel Boerin Claudia als Boer Haico met vuur; terwijl Claudia de sympathiefactor verliest, verspeelt Boer Haico de kans op ware liefde door Jasmijn boven Ellen te verkiezen.

Sympathiefactor

"Ik dacht dat Jasmijn tijdens dat wandelingetje te horen zou krijgen dat ze het niet zou worden" , geeft Matthijs toe. " Ellen zegt dat ze het aan had zien komen, maar dat is niet zo. Al vond ik het wel zielig voor haar. " Esther merkt op dat Haico 'niet uit het hart heeft gekozen' en vreest het ergste: " Jasmijn gaat niet bij hem blijven. "
Matthijs voorspelt ook voor Boer Richard en Robin geen al te lange toekomst, voornamelijk vanwege de afstand. " Ik denk dat we een berichtje kunnen verwachten op de website van de KRO-NCRV dat ze uiteindelijk als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. "
Matthijs gaat verder met zijn mening, waarbij hij ook van mening is dat Boer Piet het niet op een nette manier heeft aangepakt wat betreft het wegsturen van Gea. " Respectloos! Dat Piet en Anke samen gingen uitleggen dat ze naar huis moest was niet fijn voor haar. "

Innerlijke strijd

In eerste instantie leek Paul de perfecte match voor Claudia, maar later begon René twijfels bij haar te zaaien. " Ik denk ook dat Claudia op dit moment nog niet verliefd is op één van de mannen
", vertelt oud-Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Dycke. " Het is duidelijk dat Paul alle registers opentrekt om duidelijk te maken aan Claudia dat hij zich fantastisch voelt bij haar en in haar omgeving. Dat doet René veel minder. Hij geeft haar minder duidelijkheid in hoe hij zich voelt en dat vindt zij lastig. "
" Claudia raakt de sympathiefactor een beetje kwijt omdat ze zo blijft drammen ", concluderen Matthijs en Esther.

Verkeerde keuze

Ellen heeft nooit verzwegen dat ze smoorverliefd is op Haico. " Ik heb het idee dat wij wel klikken ", vertelt Ellen aan Haico. " Wat mij betreft, gaat mijn camper alleen nog even terug om de honden op te halen. "
Maar helaas is de liefde niet wederzijds. Tijdens een gesprek met Jasmijn wordt duidelijk dat Haico zijn keuze al heeft gemaakt. " Ik wil er wel voor gaan, lijkt jou dat ook wat? ", vraagt Haico aan Jasmijn. Het keuzemoment is moeilijk voor Ellen . Terwijl ze haar koffers inpakt, stromen de tranen over haar wangen.