Voormalig huisvriendin Caroline brengt boek uit over de familie Meiland

Entertainment
door Sophie
woensdag, 23 augustus 2023 om 10:00
caroline van eeden boek familie meiland
Caroline van Eeden, de voormalig huisvriendin van de familie Meiland, heeft een boek geschreven. Dit deel ze via een bericht op Instagram.

Caroline van Eeden in Chateau Meiland

Toen het populaire programma Chateau Meiland net begon, zagen we hoe Caroline van Eeden samen met de familie Meiland vertrok naar Frankrijk om te helpen in het chateau.
Ondanks de goede band tussen Caroline en de familie Meiland, was het avontuur in Frankrijk toch iets te veel gevraagd. De band liep stuk en Caroline zat voor ze het wist weer in Nederland. De band is nooit meer geworden wat het geweest was en er werd regelmatig uitgehaald naar elkaar via de media.

Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd

Zowel Martien, Erica als Maxime Meiland hebben allen hun eigen boek geschreven en nu is het de beurt aan Caroline. Zij komt nu met haar eigen boek 'Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd'. Ze deelt in haar bericht op Instagram dat ze 'een gevoel van opluchting en opwinding' heeft na de aankondiging van het boek. "Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen", schrijft ze op Instagram.
Ze familie Meiland kan dus heel wat verwachten. Er zal een hoop verteld worden waar ze niet blij mee zijn. Het gaat over het eigen leven van Caroline, maar ook over de vriendschap tussen haar en de familie Meiland. "Ik beschrijf onze gezamenlijke emigratie naar Frankrijk, mijn betrokkenheid bij de eerste twee seizoenen van Chateau Meiland, en werp licht op de daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het chateau als de serie."
Dat wordt nog wat! Het boek van Caroline verschijnt op 2 oktober.