Slachtoffers Thijs Römer willen in gesprek met Katja Schuurman en Igone de Jongh

Entertainment
door Sophie
woensdag, 23 augustus 2023 om 9:30
realitylogo
De drie dames die aangifte hebben gedaan tegen Thijs Römer, hebben aangegeven in gesprek te willen met Katja Schuurman en Igone de Jongh.

Slachtoffers reageren op hoger beroep Thijs Römer

Er zijn drie vrouwen die aangifte hebben gedaan tegen Thijs Römer. Natuurlijk hebben zij ook het nieuws meegekregen van het feit dat hij heeft besloten om in hoger beroep te gaan. De dames zijn hier 'boos en teleurgesteld' over.

In gesprek met Katja Schuurman en Igone de Jongh

Katja Schuurman heeft zich voor het eerst uitgelaten over de zaak van haar ex, en tevens vader van haar dochter Sammie. "Ik kan me dat statement van Katja goed voorstellen"
, zegt Maartje Schaap, de advocaat van de drie slachtoffers. "Ik kan me goed voorstellen dat je op een punt komt dat je je distantieert. Want zij wil hoogstwaarschijnlijk dit niet opnieuw nog een keer gaan meemaken."
De advocate van de drie slachtoffers zouden graag met Katja en Igone willen gaan praten. "Zij hebben altijd gezegd: we vinden het voor haar en haar dochter en de andere ex en haar kind, en alle mensen om hem heen, heel erg" , begint Maartje Schaap. "Sterker nog, ze hebben aangeboden om in gesprek te gaan met hen."
Dit aanbod hebben ze al een tijdje geleden gedaan, maar volgens de advocate staat deze nog steeds.