Caroline van Eeden over boeklancering: 'Heb slapeloze nachten'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 08 september 2023 om 16:47
caroline van eeden boeklancering
Caroline van Eeden , de voormalig huisvriendin die was te zien in Chateau Meiland , is erg bang voor de lancering van haar boek. Maar ze vindt het wel tijd dat zij eens gaat zeggen dat het niet allemaal koek en ei was in het programma.

Het boek van Caroline van Eeden

Caroline van Eeden gaat haar boek, Nagejaagd: Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland , volgende maand uitbrengen en daar is ze ontzettend zenuwachtig voor. "Tuurlijk heb ik slapeloze nachten over mijn boek, want ik heb nog nooit mijn leven bloot gelegd" , vertelt ze aan Shownieuws. Caroline vindt dat het nu wel eens aan haar de beurt is om te vertellen hoe het daar allemaal is gegaan en dat het allemaal niet leuk is.

Caroline verbannen uit Chateau Meiland

In de eerste seizoen van het programma Chateau Meiland was Caroline te zien als huisvriendin van de familie Meiland. Ze vertrokken samen naar Frankrijk om daar aan het château te beginnen dat later een succesvolle overnachtingsplaats werd. Uiteindelijk was ze na enkele seizoenen niet meer te zien, maar de exacte reden hiervoor is eigenlijk altijd uit gebleven. Maar in haar boek wil ze ingaan op de 'daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het château als de serie'.

Het pikante verhaal van Martien Meiland

Het boek zal vol geheimen staan die nu eindelijk aan het licht zullen komen. Ook zouden er pikante onthullingen gedaan worden, die nooit eerder zijn verteld. Zo kwam er onlangs al een pikant verhaal over Martien Meiland aan het licht, toen Wilfred Genée in Vandaag Inside een stukje besloot voor te lezen uit het boek.
Maar de familie Meiland zal geheid terugslaan, dat kan Caroline verwachten. Zij zijn inmiddels al een tijdje bezig aan een slotboek , voor als hun serie zal gaan eindigen. Dat daar wat onthullingen over Caroline zelf in naar voren komen, daar kan ze op rekenen.