Monique Westenberg betrapt: 'Thuiskomen nadat je bent vreemdgegaan'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 08 september 2023 om 17:01
monique westenberg vreemdgaan
Monique Westenberg is erg open op Instagram en dat zullen velen weten, maar nu deelt ze een bericht waar je toch je vraagtekens bij stelt. "Je komt thuis nadat je bent vreemdgegaan", schreef ze erbij.

Het overspel van André Hazes

Dat André Hazes – meerdere keren – ontrouw is geweest in zijn relatie met Monique Westenberg, dat was inmiddels wel duidelijk. Dan ging hij vreemd met Bridget Maasland , of verliet hij Monique voor haar. Toen ging hij nog met Sarah van Soelen , we hebben nog gehoord over Anne Rose Zonneveld en een Sarah 2.0. André lijkt er wel van te houden om van twee walletjes te eten, maar nu lijkt Monique er ook wel pap van te lusten. Het bewijs daarvan deelt ze op Instagram.

De relatie van André Hazes en Monique

Het lijkt eindelijk weer goed te gaan tussen André Hazes en Monique, ondanks dat hij het nog steeds vreemd
vindt dat zij maar bij hem blijft. Hij lijkt weer een beetje bij zinnen, volledig afgekickt en de twee vormen samen met kleine Dré nu weer een hecht gezin. André woont nog steeds in zijn huis in Wilnis
en vraagt aan Monique hoe hij in godsnaam de was moet doen. Monique woont nog steeds in haar dikke villa , iedereen blij.
Er wordt zelfs gesproken over een tweede kindje, als het aan André ligt dan. "Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden" , onthulde hij aan 100% NL. "Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden."

Monique Westenberg gaat vreemd

Maar is er misschien toch meer aan de hand? Is het nu Monique die van meerdere walletjes aan het eten is? Daar lijkt het wel op.
Op Instagram laat Monique zien hoe ze met een hond aan het knuffelen is. "Zo'n lief meisje. Ik mag niet meer weg" , schrijft ze erbij. Vervolgens komt ze thuis, waar haar hondjes een vreemde geur ruiken. Waarschijnlijk ruiken ze de andere hond waarmee Monique aan het knuffelen was. "Je komt thuis nadat je bent 'vreemdgegaan'", schrijft ze bij de video.