Deze MAFS-deelneemster heeft nog wat te bespreken met Monica Geuze

Entertainment
door Denise
donderdag, 13 april 2023 om 10:11
ontwerp zonder titel 2023 04 13t113106210 1
In een nieuwe aflevering van Realitea met Farja Farwadin is Chantal Huf te gast. Ze vertelt dat zij nog het een en ander wil bespreken met Monica Geuze .

Chantal Huf Married at First Sight

Chantal Huf deed mee aan het programma Married at First Sight . Ze werd gekoppeld aan Henk, maar al snel kwamen ze erachter dat ze geen goede match waren. Chantal geeft aan in de nieuwe aflevering van Realitea dat zij geen contact meer heeft met Henk. Ze zegt hierover: "Het jammere eraan vind ik, kijk Married at First Sight is natuurlijk uitgesmeerd en uit z'n verband getrokken. Daar is al een hoop over gezegd en gedaan." Ze geeft aan dat ze is benaderd voor het programma Eating with your ex, samen met Henk. Dat ging allemaal prima, aan het einde van de opnames wilde ze graag een foto samen met Henk. Maar toen Chantal naar de foto vroeg, heeft ze die nooit meer gekregen. Chantal vertelt dat hij in het restaurant heel tof deed, maar achter de schermen heel denigrerend praatte. Gelukkig heeft ze nu een andere vlam en is weer helemaal gelukkig in de liefde.

Chantal Huf en Monica Geuze

Chantal wilde graag te gast komen bij Farja, maar niét als Monica Geuze er was. Zo vertelt ze: "Ik had het echt heel tof gevonden als het wel zo was, want dan denk ik: face to face praat toch altijd het makkelijkst. Maar zij heeft natuurlijk best wel een oordeel gehad en uitspraken gedaan over mij tijdens mijn deelname aan Married at First Sight."
Wanneer Farja vraagt aan Chantal wat Monica dan heeft gezegd over haar, antwoordt ze met: "Ik zei in het vliegtuig, omdat we 3 dagen opnames hadden in Turkije met Henk: Ik heb zin een Turkse kapsalon." Maar kapsalon komt natuurlijk uit Rotterdam en niet uit Turkije. En Mo had hier erg een mening over volgens Chantal. Zo zegt ze hierover: "Zij vond mij daar ook een trut in. Trut, Ohja, wie ben jij dan Monica?"
Chantal zegt dat ze vervolgens berichtjes ging sturen naar Monica. En die klonken als: "Luister dan, TRUT, misschien moet jij een keer met mij een echte Rotterdamse kapsalon gaan eten, zou echt tof zijn. Want je plakt jouw hoofd ook als grap op mijn lichaam met mijn trouwjurk en tattoos en je hebt zo'n oordeel. Weet je, leuk. Laten we een kapsalon eten. Maar daar wordt uiteraard niet op gereageerd." Op het einde van de aflevering krijgt Chantal nog even de mogelijkheid om Monica nog een keer uit te nodigen. "Monica, mooi kaketoe. Ga een keer kapsalon eten met mij in Rotterdam, mooie trut", zegt ze lachend.
schermafbeelding 2023 01 19 om 125102 6437cafa366b8 1