Chateau Meiland-kijkers leven mee met jarige Vivé: 'Te krenterig voor inpakpapier'

Entertainment
dinsdag, 07 november 2023 om 18:14
ontwerp zonder titel 90
Gisteren draaide de aflevering van Chateau Meiland volledig om de tweede verjaardag van Vivé, het dochtertje van Maxime Meiland en Leroy. De familie ging op zoek naar cadeautjes, maar besloot deze niet in te laten pakken, wat tot verbazing leidde bij de kijkers. "Te krenterig voor inpakpapier?"

Cadeau zoeken

Martien, Erica, Montana en Maxime gingen gezamenlijk op zoek naar cadeautjes voor Vivé, maar dat bleek een behoorlijke uitdaging te zijn. In de winkel presenteerden ze op hun beurt cadeautjes aan Maxime, die ze had uitgezocht. Maar volgens Maxime begreep vooral haar moeder er helemaal niets van. " Blokken? Dat geef je aan een kindje van één, maar Vivé wordt al twee! Dat is echt sáái. "
De familie eindigt met de aankoop van een pop, een speelgoedkassa en een speelgoedachtbaan. Bij de kassa besluiten Martien Meiland en Erica Meiland dat inpakken overbodig is. " Inpakken vind ik een beetje onzin. Dat kind is twee ", zegt Erica. Martien is het er mee eens. " We doen het gewoon in een vuilniszak en dan nemen we het mee naar het pannenkoekenrestaurant. "

Teleurstelling

Ten slotte wordt de pop uit de verpakking gehaald en in een tas gestopt, wat Maxime handig vindt. Op die manier hoeft ze het oud papier niet nog een keer weg te brengen. " Ik heb inderdaad net vanochtend het karton weggebracht.
" Maar wanneer de pop uit de tas gehaald wordt, is Vivé niet helemaal blij met haar cadeau.
"Vind je het niet leuk? Nee?", vraagt Maxime dan aan haar dochtertje. Had de familie achter af dan toch beter de pop kunnen inpakken?

Reacties

Kijkers reageren nogal verbaasd op X het voormalige Twitter. " Kom op, Martien! Miljoenen op de bank en te krenterig voor wat pakpapier? Gun dat meisje ook even lol ", dat schrijft een kijker. Een ander is het volledig daarmee eens. " Voor kinderen pak je het toch gewoon in? Echt belachelijk dit. " Zo schrijft een kijker ook: " Wat sneu zeg om een kadootje niet in te pakken en het zo aan dat kleine meisje te geven is toch geen kadoo "