Anouk deelt aangrijpend verhaal over miskraam: 'Ik was 'al' 39 jaar'

Entertainment
woensdag, 08 november 2023 om 9:25
ontwerp zonder titel 87
In een eerlijk interview met &C Magazine deelt zangeres Anouk haar ervaringen met miskramen. Slechts een dag na een van deze miskramen bevindt ze zich alweer, 'met naweeën en al', op de stoel bij The Voice of Holland.

Proberen zwanger te raken

In het begin van haar relatie met Dominique heeft Anouk laten weten dat ze geen kinderwens meer had. Dominique respecteerde haar wens, maar toch heeft Anouk zich uiteindelijk bedacht. " Hij heeft altijd kinderen gewild, ik wilde hem dat niet ontnemen. " Maar het proces verliep niet bepaald vlekkeloos. " Uiteindelijk had het best wat voeten in de aarde. Ik heb drie miskramen gehad, want tja, ik was toch 'al' 39 jaar en mijn schildklier werkte niet goed. Dus ik kreeg ook medicatie om ervoor te zorgen dat het niet direct al zou worden afgestoten ", vertelt ze openhartig in &C Magazine.
Het is een bijzonder emotionele en uitdagende periode, met name omdat Anouk het gevoel heeft dat er een tijdsdruk heerst. " Dat maakte die miskramen wel extra teleurstellend. Vooral voor hem, want iedere keer ben je blij en dan is het 'm toch niet. "

Meteen weer aan het werk

Tijdens een van de miskramen bevond Anouk zich midden in de opnames van The Voice of Holland . " Ik had zelfs eens 's nachts een miskraam en zat de volgende dag weer op die stoel, nog met naweeën en alles ", vertelt de zangeres.
Wanneer ze de opnames terugziet, merkt ze op dat ze wel heel streng is tegenover de deelnemers. " Ik was super hormonaal, zat niet lekker in mijn vel. Dus nee, dat was niet de beste tijd. "

Het einde van een verschrikkelijke tijd

In 2016 komt er een einde aan de verschrikkelijke tijd van miskramen. Anouk en Dominique werden toen ouders van hun dochtertje Jelizah Rose. Na het overwinnen van de pijnlijke periode van miskramen, straalt het geluk over hun gezin.
Het stel bekroonde hun liefde door vorig jaar in het huwelijksbootje te stappen. Ze trouwen op het Malieveld in Den Haag.