Deelnemers Boer zoekt Vrouw zijn hard over Claudia: 'Voelt niets'

Entertainment
woensdag, 08 november 2023 om 9:43
ontwerp zonder titel 89
Paul, René of tóch Paul? Boerin Claudia is in dubio en heeft nog geen definitieve keuze gemaakt tussen de twee mannen. Voormalige deelnemers van het programma Boer zoekt Vrouw zijn sceptisch over haar besluiteloosheid. "Ik denk dat Claudia op dit moment nog niet verliefd is op één van de mannen."

Innerlijke tweestrijd

Elke week bespreken voormalige Boer Zoekt Vrouw -deelnemers Jos en Dycke hun indrukken van de laatste aflevering in het tijdschrift Margriet . Eerder hadden ze al uitgesproken standpunten ingenomen: Haico lijkt stilletjes verliefd te worden op Jasmijn en ze hadden het vertrek van Eugenie al lang zien aankomen. Deze keer zijn ze overtuigd van de gevoelens van boerin Claudia; ze geloven dat ze voor geen van haar logés romantische gevoelens koestert.
In de meest recente aflevering zagen we Claudia met een innerlijke tweestrijd. Aanvankelijk leek Paul de ideale man voor haar, maar later begon René twijfels bij haar op te wekken. " Ik denk ook dat Claudia op dit moment nog niet verliefd is op één van de mannen ", vertelt Dycke. " Het is duidelijk dat Paul alle registers opentrekt om duidelijk te maken aan Claudia dat hij zich fantastisch voelt bij haar en in haar omgeving. Dat doet René veel minder. Hij geeft haar minder duidelijkheid in hoe hij zich voelt en dat vindt zij lastig. "

Aparte vraag

Claudia legt René op een begrijpelijke manier uit waarom ze hem ondervraagt, terwijl hij bij het aanrecht staat. Ze stelt hem de vraag waarom ze voor hem zou moeten kiezen. Voormalige deelnemer Jos vindt deze vraag echter vreemd. " Je kiest toch zelf? Ik vond het overkomen alsof ze bevestiging wilde hebben. "
Dycke is het daar niet helemaal mee eens. " Ik denk dat de opmerking een uitlokking naar René toe was, zo van: wees eens duidelijk over wat je voelt voor mij. Voor Claudia is Paul een open boek en René is dat totaal niet. Naar wie gaat de voorkeur? Dat durven wij nog niet te zeggen. "

Bernice toont meer interesse

Jos en Dycke merken op dat er ook bij de andere boeren interessante ontwikkelingen zijn. Ze zien bijvoorbeeld dat Bernice langzaam maar zeker meer interesse begint te tonen voor haar twee potentiële partners. " Misschien zeggen de makers van het programma wel dat ze bij Bernice de logeerweek wat langer laten doorlopen. Hierdoor krijgt Bernice iets langer de tijd om naar één van de mannen toe te groeien. Ze communiceert namelijk op dit moment wel makkelijker en er is wat lading van de schouders, maar ze is nog niet verliefd. "
Dit was eerst wel anders. Kijkers maakten zich zelfs zorgen om Bernice .