De transformatie van Claudia uit Boer Zoekt Vrouw

Entertainment
door Indy
zaterdag, 30 september 2023 om 9:33
boer zoekt vrouw claudia
Boerin Claudia is een van de deelneemster van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw . Ze is op zoek naar de liefde van haar leven, waarmee ze samen haar biologisch melkveebedrijf in Normandië kan runnen. Het programma deelt niet alleen hoe de boerin er nu uitziet, maar deelt ook schattige foto's van hoe zij er in haar jongere jaren uitzag.

Opnieuw op zoek naar de liefde

In de eerste aflevering was te zien dat Claudia maar liefst 89 brieven ontving van mannen die graag langs willen komen bij haar op de boerderij om het liefdesavontuur aan te gaan. De boerin runt het melkveebedrijf na het overlijden van haar man Matthieu helemaal alleen en hoopt een man te vinden die meedenkt over het bedrijf en haar ondersteunt. "Het is geen must voor een partner om te helpen of mee te werken. Staat hij te trappelen om te helpen dan kunnen we beginnen met samen melken" , zegt ze in een interview met Boer Zoekt Vrouw.
Claudia is eerder 27-jaar getrouwd geweest. In 2020 is haar man Matthieu aan de gevolgen van kanker overleden. Samen kregen ze twee dochters, van nu 25 en 20 jaar. Inmiddels is de boerin drie jaar alleen. Wat zij zoekt in een nieuwe partner? "Een ami pour la vie waar ik lief en leed mee kan delen! Dat je samen een team vormt en elkaar steunt, aanvult en lol hebt!"

Claudia in haar jongere jaren

De mannen die zich hebben aangemeld voor Claudia zijn erg te spreken over het huidige uiterlijk van de boerin. Zo vielen bij René haar verschrikkelijk mooie bruine ogen hem gelijk op en vindt Paul haar een mooie vrouw om te zien in haar doen en laten. De foto's die vroeger van haar zijn genomen, laten zien dat ze altijd al een prachtige vrouw is geweest!
Bekijk de foto's van Claudia hieronder:
jeugd frankrijk bier
Beeld: KRO-NCRV