Dit is het vermogen van Dennis Schouten

Entertainment
door Indy
zaterdag, 30 september 2023 om 8:24
vermogen dennis schouten
Dennis Schouten is inmiddels een bekende naam binnen de juicewereld. Hij heeft bekendheid gecreëerd als presentator als bij PowNed en presenteert tegenwoordig wekelijks Roddelpraat. Maar wat verdient Dennis hier nu mee en wat is zijn vermogen ?

Carrière

Dennis is bekend geworden al presentator bij PowNed . Na een ruzie met Dominique Weesie, de voorzitter van PowNed , begon Dennis zijn carrière bij Veronica Inside als verslaggever. Toen hij moest kiezen tussen zijn YouTube-programma Roddelpraat en Veronica Inside , besloot hij zich volledig te richten op RoddelPraat dat hij samen met zijn compagnon Jan Roos presenteert.
RoddelPraat wordt door veel mensen gezien als het eerste juicekanaal . Dennis en Jan hebben al meerdere keren voor de rechter gestaan vanwege uitspraken die zij tijdens de uitzending hebben gedaan. Toch weerhoudt het de twee er niet van om het programma te maken en verschijnt er wekelijks een aflevering op het YouTubekanaal.

Salaris

In de tijd dat Dennis als presentator werkte bij PowNed
verdiende hij ongeveer 5.600 euro bruto per maand. Daarnaast verdiende hij nog wat extra bij met andere klussen, zoals zijn deelname aan programma's als Jachtseizoen en Expeditie Robinson .
Tegenwoordig is zijn salaris afhankelijk van donaties van kijkers van Roddelpraat . YouTube staat geen advertentie-inkomsten meer toe voor het programma, dus hier verdienen Dennis en Jan niks aan. In het reclameblokje kunnen bedrijven hun bedrijf aanprijzen. Dit wordt geschat op ongeveer 3.000 euro per aflevering. Er verschijnt iedere maan een video, dus dat is 12.000 per maand. Er zijn naar schatting ook nog eens 10.000 fans die elke maand vijf euro overmaken om de voortgang van het programma te steunen. Dit levert nog zo'n 50.000 euro erbij op. Omdat beide inkomens wordt verdeeld met zijn collega Jan Roos wordt zijn inkomen geschat op 31.000 euro per maand.
Hiermee ligt zijn jaarlijks inkomen rond de 370.000 euro.

Vermogen

Het is niet bekend wat het vermogen van Dennis is. Hij heeft geen bedrijven in bezit of verkocht en het is ook niet bekend of, en hoeveel aandelen hij bezit. Hij zal geen miljonair zijn, maar we kunnen in ieder geval stellen dat een jaarlijks inkomen van 370.000 euro zeker niet verkeerd is!