Dit zijn de cosmetische ingrepen die Sarah van Soelen heeft gehad

Entertainment
door Tika
zaterdag, 20 mei 2023 om 16:50
dit zijn de cosmetische ingrepen die sarah van soelen heeft gehad
Als er iemand niet vies is van een spuitje hier, een spuitjes daar, is het Sarah van Soelen wel. Ze is inmiddels al een aantal cosmetische ingrepen ondergaan, maar wat precies?

De ingrepen van Sarah van Soelen

Het lijkt erop dat mensen steeds makkelijker doen over cosmetische ingrepen. Zo ook de ex van André Hazes, Sarah van Soelen, zij ligt wekelijks in de operatiestoel om de rimpels uit haar voorhoofd te vagen. Zij verdient haar centen voornamelijk met haar uiterlijk, dus is het van belang dat je het netjes bijhoudt, maar je kan ook doorslaan. In een interview met Beaumonde vertelt ze wat ze allemaal aan zichzelf heeft laten doen.

Dubbele dosis

Je kunt beter vragen wat ze niet heeft gedaan. De blondine heeft onder andere fillers in haar jukbeenderen en lippen, botox in haar voorhoofd en is ze een borstvergroting ondergaan. Een tijdje terug liet ze de fillers in haar lippen oplossen, maar kijkend naar haar foto's ziet het er naar uit dat ze met een dubbele dosis zijn teruggekomen.

Onzekerheid

In hetzelfde interview vertelde ze dat onzekerheid een grote rol speelde in haar keuzes. Er was een tijdje dat Sarah niet helemaal lekker in haar vel zat. Ze dacht dat botox dé oplossing was, maar het werkte averechts. Ze kwam in een diep gat en raakte verslaafd aan een wit poedertje. Gelukkig is ze er weer bovenop en al aantal jaren clean.
Of ze in de toekomst meerdere ingrepen zal ondergaan, we denken het wel, maar naar eigen zeggen is de influencer al een stuk minder met uiterlijk bezig dan voorheen.