Binnenkijken in de woning van Leonie ter Braak

Entertainment
door Denise
zaterdag, 20 mei 2023 om 15:50
ontwerp zonder titel 2023 05 15t163407518
Leonie ter Braak heeft afgelopen oktober een prachtig pand gekocht in Belgisch Park in Scheveningen samen met haar vriend. De woning was voorheen van een adellijke familie. Zie hier hoe het er van binnen uitziet!

Leonie ter Braak

Leonie begon als fotomodel en ging hiernaast ook presenteren. Ze presenteerde eerst programma's voor RTV Oost en later voor SBS 6, waarin ze HLF 8 en Shownieuws presenteerde. Hiernaast was ze ook nog te zien in Wie is de Mol en kreeg ze ook een rol voor verschillende films. Op dit moment werkt ze voor RTL.

De woning van Leonie Ter Braak

Het huis wat Leonie en haar vriend kochten was eerst van een baron, toen hij overleed gingen de erfgenamen van hem het huis te koop zetten en kocht Leonie het. Het is een groot pand met een oppervlakte van 340 vierkante meter. De woning beschikt over veertien kamers, waaronder acht slaapkamers en twee badkamers verdeeld over vier verdiepingen met een zolder en een kelder. Ook is er een grote woonkeuken en een vrijstaande garage voor hun auto.
De woning stond te koop voor 1.925.000 euro, maar ze hebben het gekocht voor 1.650.000 euro. Dat is dus een heel stuk minder en ze hebben dan ook aardig wat geld bespaard. Verder hebben ze de woning met eigen geld gekocht, en is er ook geen hypotheek meer die afbetaald moet worden. Wel had de woning nog een verbouwing nodig, waar aardig wat geld in kan zitten.
woning leonie ter braak
Beeld: Bekende Buren
woning leonie ter braak2
Beeld: Bekende Buren
Meer foto's van de woning? Kijk dan op de site van Bekende Buren !