Zien: Danny de Munk zet een wel hele bijzonder tattoo

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 08 september 2023 om 13:29
danny de munk tattoo
Danny de Munk plaatste op Instagram een foto van zijn nieuwe tattoo en deze is wel heel erg bijzonder. Maar goed, als je ervan houdt.

Ophef rondom Danny de Munk

Het is erg rustig rondom Danny de Munk de afgelopen tijd. Hij is wel bezig met zijn carrière en om deze weer omhoog te helpen, maar rond de drama met zijn vermeend slachtoffer wordt eigenlijk nooit meer wat gezegd.
Yvonne Coldeweijer kreeg vorig jaar berichten binnen over het overspel van Danny de Munk. Hij zou vreemd zijn gegaan en dit heeft voor hem thuis en hele nare situatie opgeleverd, het was namelijk tijd om dit aan zijn gezin te vertellen.
Maar er kwamen nog meer aan het licht bij Yvonne, dingen die ze waarschijnlijk niet had verwacht. Het verhaal kwam naar buiten dat Danny het bed zou hebben gedeeld met een vrouw zonder haar toestemming. Het gaat hierbij om de periode tijdens de musical Ciske de Rat en de dame heeft ook aangifte tegen hem gedaan. Uiteindelijk is de rechtszaak ook geweest, maar is het onderzoek naar Danny gestaakt wegens gebrek aan bewijs. De dame is ook onder ede gehoord door de rechter.

De nieuwe tattoo van Danny De Munk

Danny de Munk lijkt weer helemaal terug te zijn na de verschrikkelijk tijd die hij heeft gehad. Maar misschien zit er nog steeds een steekje los bij de zanger? Hij heeft namelijk een gigantische tattoo op zijn kuit laten tatoeëren en die lijkt wel héél erg op een specifiek logo. De tattoo is namelijk zo goed als identiek aan het logo van het merk Malibu, de drank. Wij zouden hem niet zetten, maar als je erg zelf gelukkig van wordt.