Paul de Leeuw laat ouderen bij optreden in de steek: 'Hij gaf ze niet eens een hand'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 08 september 2023 om 14:35
paul de leeuw ouderen optreden
Paul de Leeuw trad op voor oudere mensen in een zorgcentrum, maar liet hen vol verbazing achter. Waar ze dachten dat het een leuk optreden zou worden, bleek het in de realiteit toch heel anders.

De carrière van Paul de Leeuw

Je hoort eigenlijk nooit echt iets over Paul de Leeuw, hij is er wel, hij doet zo zijn dingen. Soms zie je hem ook een keer voorbij komen in een programma of hoor je dat hij zijn villa in Blaricum heeft verkocht.
Toch is Paul de Leeuw nog in te huren voor verschillende optredens of iets dergelijks. Maar of je dat moet willen, blijkt ook nog maar de vraag.

Het optreden van Paul de Leeuw

Paul de Leeuw gaf een optreden in een zorgcentrum in Duiven. De ouderen die hierbij aanwezig waren deden mee aan een actie van KNORR. Ze hebben een concert van Paul de Leeuw gewonnen. Maar volgens Yvonne Coldeweijer liet hij de ouderen compleet in shock achter.
"Nadat Paul had opgetreden, wilde de client van de zorgspion hem een hand geven en hem bedanken voor het concert.. maar hij negeerde haar volledig" , schrijft Yvonne op Instagram. "Zo ontzettend sneu! Na het optreden stormde hij meteen weg. Hij heeft niemand een hand gegeven en is ook niet op de foto gegaan met de ouderen."
Het moest een bijzonder concert worden onder het nom van #SAMENZIJN . Maar Paul leek een hele andere boodschap aan het concert te hangen. "De zorgspion vertelt dat je aan alles kon zien dat Paul het optreden deed voor het geld. Weinig liefde of interesse. Volgens de spion waren alle ouderen daarna helemaal in de war."
Ook vindt Yvonne dat KNORR misschien de volgende keer beter kan nadenken over de artiest. "Misschien kan KNORR de volgende keer iemand anders boeken die het wel leuk zou vinden om even aandacht te besteden aan de ouderen, want dit is echt zielig."