Dave Roelvink laat weer van zich horen: 'Een grote vergissing'

Entertainment
woensdag, 18 oktober 2023 om 15:00
dave roelvink
Dave Roelvink heeft vandaag op zijn Instagram gedeeld, terug te zijn uit het afkickclinic. Yvonne Coldeweijer deelde, ook al eerder vandaag dat ze van een spion heeft gehoord dat Dave eerder naar huis toe komt.

Dave Roelvink toch eerder thuis

Dave laat weer van zich horen op zijn Instagram en deelt mee weer veilig terug te zijn in ons klein kikkerlandje. Hij zat in afkickclinic in Zuid-Afrika. Hoewel Dries aangaf dat Dave nog twee weken langer moest blijven , blijkt dit toch niet helemaal waar te zijn. Yvonne Coldeweijer deelde al eerder vandaag, dat Dave al in het vliegtuig zat naar huis .

Instagram bericht Dave Roelvink

Zo schrijft hij op zijn Instagram: " Ik ben terug en ik wil graag iedereen bedanken, voor de megalieve berichten die ik heb ontvangen. De afgelopen weken heb ik mij ontzettend gesteund gevoeld, tijdens mijn herstelproces. " Dave heeft veel goede en lieve mensen om hem heen gehad, dat ervoor zorgde, dat hij een steuntje in de rug kreeg. Zo gaat hij verder: " Ik voelde me goed en dacht dat ik het op eigen kracht kon, maar dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid. " Door het werk als dj stond Dave regelmatig in de club en, werd er hem ook drank en middelen aangeboden. Uiteindelijk kon Dave het niet weerstaan en is hij weer teruggevallen.
" Verslaving is een erkende chronische ziekte die toeslaat als je niet waakzaam blijft. Het is een levenslange strijd en geen tijdelijk iets ", schrijf Dave verder. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Dave moest gaan afkicken van zijn verslaving.
" Tijdens deze periode heb ik ook gezien hoeveel mensen en families te maken hebben met verslaving. Ik ben overspoeld door honderden berichten van mensen, die in dezelfde situatie zitten of niet weten hoe ze om moeten gaan, met een familielid met een verslaving. "