Dave Roelvink krijgt de schrik van zijn leven: 'Ik wil naar huis'

Entertainment
door Denise
maandag, 19 juni 2023 om 10:05
ontwerp zonder titel 2023 06 19t094619294
Dave Roelvink is samen met zijn vader Dries Roelvink er even heerlijk tussenuit. Het duo verblijft in Saint Tropez, maar tijdens deze vakantie schrikt Dave zich een hoedje. "Ik wil naar huis."

Dave Roelvink wil naar huis

Dave neemt zijn volgers mee op zijn Instagram Stories tijdens zijn vakantie in Saint Tropez. Hierbij laat hij zien wat ze allemaal te eten krijgen in het restaurant. Dave vertelt dat het nogal prijzig is allemaal, zo kosten twee gekookte eieren acht euro en een klein bakje eten tien euro. Hij weet even niet waar hij het moet zoeken door de hoge prijzen en schrijft bij de filmpjes: "Ik wil naar huis."

Roelvinkjes komen terug

Een week geleden werd bekend dat de Roelvinkjes weer terugkomen . In de aankondiging op de Instagram-pagina van Videoland vertelt Donny: "We mogen het eindelijk bekend maken. De Roelvinkjes zijn weer terug."
Dave vertelt dat ze een paar mooie afleveringen gaan maken en Dries geeft aan dat zijn zoons spectaculaire dingen gaan doen. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd! Later dit jaar is het nieuwe seizoen te zien op Videoland.