De familie Bauer filmt een nieuwe kerstserie

Entertainment
door Eva
donderdag, 03 oktober 2024 om 15:00
04952070 2f5c 42f2 8116 0d76d61ad1fd
De familie van Frans Bauer wordt dit jaar gefilmd voor een nieuwe realityserie. De nieuwe serie is een vervolg op de realitysoap 'De Bauers - 20 jaar later' en staat in het teken van hoe de familie zich voorbereidt voor kerst en de feestdagen.

De kerstspecial

Donderdagochtend maakte Frans Bauer bekent dat ze de kerstspecial 'Kerst met de Bauers' weer een nieuw leven in gaan blazen. Twintig jaar geleden kwam de familie ook al met een kerstspecial. Dit vertelde Bauer in het programma 'Marcel in de Morgen' op NPO Sterren NL Radio. "Speciaal voor de kerst gaan we een paar afleveringen maken, als bedankje", zei de zanger. "We komen terug met 'Kerst met de Bauers', zoals we dat twintig jaar geleden ook een keer hebben gedaan. Het is nu wel anders dan het toen was, de kinderen waren toen nog klein en zaten in kinderstoeltjes."

De Bauers- 20 jaar later

De show is een bedankje voor de fans vertelt de familie, die ernaar uitkijken om te zien hoe de familie zich voorbereidt op de kerstdagen. Hoge bomen, kerstballen en een vol gedekte tafel gaat schitteren op televisie dit najaar. De serie 'De Bauers- 20 jaar later' kwam uit in april waarin alles wordt verteld over de groei van de carrière van Frans en zijn rol als vader van vier jonge mannen.
"We hebben altijd gezegd dat als we 'De Bauers' nog een keer gaan maken, alleen dan maar één seizoen. En dat is dus nu. Er is veel vraag geweest naar een nieuw seizoen, maar het is goed zo. Het is mooi om te koesteren om wat er is. Misschien komen we over vijf of tien jaar nog een keer terug."
Kerst met de Bauers is op dinsdagavond 10, 17 en 24 december en op woensdagavond 1 januari bij AVROTROS op NPO 1 te zien.