De mannen van Vandaag Inside maken Tim Hofman met de grond gelijk

Entertainment
door Sophie
woensdag, 26 april 2023 om 11:05
tim hofman vandaag inside
Gisteravond was Tim Hofman het doelwit van de mannen van Vandaag Inside. Hij werd door de heren keihard aangevallen.

Tim haalt uit naar Theo Maassen

Tim Hofman haalde onlangs uit naar Theo Maassen, omdat hij een grapje maakte over de volgens hem doorgeslagen inclusiviteit. De mannen van Vandaag Inside vinden dit erg treurig. Om deze reden gingen zij ook helemaal los op Tim in de aflevering van gisteravond.

Gigantisch overschat

Johan Derksen kan het maar moeilijk begrijpen. "Daar blijkt al uit dat dat jochie zich gigantisch overschat. Die gaat nog een keer op z'n bek. Ik vind het een ettertje eerste klas. Ik vind het ook helemaal geen grote journalistieke prestatie wat hij geleverd heeft door al die meisjes met een capuchon op anoniem dingetjes te laten zeggen enzo."
Dat Tim Hofman de journalistieke prijs De Tegel in ontvangt, heeft mogen nemen vindt Johan ook absurd. "Ik vind het allemaal een beetje goedkoop, maar de hele wokegemeenschap vond het geweldig, dus hupsakee: een Tegel! Nou, hij mag er blij mee zijn, maar ik kan hem niet serieus nemen hoor met zijn emotionele uitspattingen."
Niet alleen Johan ergert zich ontzettend aan Tim, ook tafelgast Rutger Castricum vindt hem vervelend. Toch heeft hij nog wel wat positiefs over hem te melden. "Het moeilijke van The Voice is om dit er zo over te zeggen, want we weten allemaal dat het wel iets aan de kaak heeft gesteld. We hadden allemaal liever gehad dat Tim Hofman helemaal níks aan de kaak heeft gesteld, maar daarbij nou net juist wel, toch?"
Natuurlijk weet Johan deze opmerking weer volledig onderuit te halen. "Ja, maar als ik hier aan tafel alles moest openbaren van waar over gen**kt wordt en vreemdgegaan wordt, dan... Die behoefte heb ik helemaal niet."