De mediaruzie gaat verder tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee

Entertainment
door Denise
vrijdag, 24 maart 2023 om 10:20
ontwerp zonder titel 88
Het is algemeen bekend dat Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee niet met elkaar door een deur kunnen. Onderling wordt er een mediaoorlog gevoerd en die gaat nu lekker verder. Johan Derksen zegt hierover:"Ik als onpartijdig rechter kan zeggen: jullie hebben allebei gelijk."

Media oorlog tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee

De band tussen Beau en Wilfred is niet heel goed, omdat Beau zich voelt alsof hij belachelijk wordt gemaakt door tv-collega Wilfred. Toen Beau aan het werk was bij SBS 6 is dit als een flop geëindigd. Wilfred kon over deze televisie flops niet stoppen en ging er maar over door, tot irritaties aan toe bij Beau.
Beau rakelde hun akkefietje weer op bij RTL Boulevard
afgelopen maandag. Hij zei hier dat hij Wilfred 'een van de meest verschrikkelijke mensen vindt die hij ooit in zijn leven is tegengekomen. ' Wilfred zei hierop dat hij Beau een 'middle of the road'
talkshow host vindt. En het gesneer gaat nu door. Het zijn toch net kinderen?

Bloedzuiger

In zijn talkshow kreeg Beau een bloedzuiger op zijn arm. Tegen die bloedzuiger zei hij:"Hai liefje. Hoe zullen we hem noemen? Hai, Wilfred!" Vervolgens moet Wilfred smakelijk lachen om de grap. Dit fragment was gisteravond te zien inVandaag Inside. Hierna komt weer een verwijt naar Beau toe van Wilfred. "Als de kijkcijfers niet omhoog gaan, dan eet hij hem binnenkort op natuurlijk, hè. Dan bijt hij erin."
Collega Johan Derksen reageert ook op deze oorlog: "Ik moet wel erg lachen om jullie mediaoorlog. Jij met Beau. Beau vindt jou een vreselijke man en jij vindt Beau middle of the road. En ik als onpartijdige rechter: jullie hebben allebei gelijk. "
Wilfred reageert hierop met dat hij Beau een hartstikke aardige gozer vindt. Johan reageert hierop met: "Maar inderdaad, middle of the road. " Wilfred zegt dat hij de indruk krijgt dat zij het scherper proberen te maken aan tafel. Johan hierop: "Ja, maar daarom ben jij een vreselijke man." Wilfred reageert met:"Ja, dat zal wel meespelen, want anders werkt het natuurlijk niet."
beau bloedzuiger 641d737865bd9 1