Waylon woedend op Rob Goossens en bijt terug: 'Goedkoop scoren'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 24 maart 2023 om 11:07
ontwerp zonder titel 89
Waylon is boos op Rob Goossens. Rob is een van de deskundigen van RTL Boulevard en heeft het een en ander te vertellen over Waylon. "Probeer iets minder makkelijk en goedkoop te scoren. Zou je sieren", sneert Waylon.

Waylon steelt letterlijk de show

Op dit moment is Waylon samen te zien met Martijn Krabbé in de tv-show Better Than Ever. Rob Goossens heeft ook even gekeken, maar hij had een heleboel irritaties aan de zanger. In de BLVD podcast heeft hij een heleboel kritiek over hem en vooral om één scene.
Zo vertelt hij in de podcast dat een van de kandidaten een lied zong over vreemdgaan. "Martijn zei toen heel subtiel als iets als: 'Ja, dat komt natuurlijk in sommige relaties voor. ' Waylon ging er toen overheen met die klote zonnebril van hem. 'Ja, vergéving is heel belangrijk.' Het leek alsof hij het helemaal meende. " Collega Bridget Maasland reageert hier lachend op met dat het eigen belang is. Rob zegt dat het inderdaad dat dat het geval is. " Dan zitten er allemaal mensen die 10 jaar niet op televisie zijn geweest en dan één keer terugkomen om een optreden te geven, en tóch blijft het de grote Willem Bijkerk-show (Waylon). Ik vind het echt onvoorstelbaar. "

Geen empathisch vermogen

Luuk reageert hier op verbaasd en zegt: "Ja, vind je? Dat vind ik helemáál niet. Echt waar?" "Ja, voor hem. Martijn doet het top en de kandidaten krijgen alle ruimte, maar je voelt dat op de momenten dat de kandidaten aan het woord zijn, dat Willem een wachtmuziekje aan het afspelen is tot het moment dat hij weer mag. Ik vind het echt onvoorstelbaar dat je niet op zo'n moment zeg maar het om de kandidaten laten gaan", reageert Rob. Bridget stelt vervolgens dat het empathische vermogen misschien een beetje ontbreekt.
Waylon reageert nu zelf ook onder de podcast die op de Instagram staat van RTL Boulevard. Uit de reactie valt te lezen dat hij zeer pissig is. "Stukje klassejournalistiek... Vanavond weer de grote Willem Bijkerk-show op RTL. Kusje voor Rob en probeer iets minder makkelijk/goedkoop te scoren. Zou je sieren. Doei!"
Veel volgers geven steun aan Waylon. Zo zegt een volger: "En deze podcast is de grote Rob-show." En iemand zegt: "Die Rob is ook een vreselijke man met die rotgrijns op zijn gezicht. Op iedereen heeft hij commentaar, vreselijk."