Heeft Dirk Hoogstraten (ex Montana Meiland) een nieuwe vriendin?

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juli 2023 om 13:33
dirk hoogstraten ex montana meiland nieuwe vriendin
Toen Dirk Hoogstraten en Montana Meiland uit elkaar gingen, kwam dit voor Dirk ontzettend hard aan. Ze zijn heel lang samen geweest, dus de klap was heel erg groot. Toch zijn er nu speculaties dat hij misschien wel met een nieuwe vriendin op vakantie is.

Dirk Hoogstraten en Montana Meiland uit elkaar

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zetten eind vorig jaar een punt achter hun relatie . De twee zijn acht jaar bij elkaar geweest en de breuk deed voornamelijk Dirk ontzettend veel verdriet. "ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er doodziek van ben geweest en nog steeds ben" , vertelde hij destijds aan weekblad Privé. Dirk was ervan overtuigd dat Montana dé vrouw voor hem was. "Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik het gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen."
Het ging al enige tijd niet goed tussen de twee, maar dat er daadwerkelijk een einde aan de relatie zou komen had Dirk nooit verwacht. "Ze was heel serieus toen ze zei dat ze een punt achter onze relatie wilde zetten. Natuurlijk heb je wel eens een woordenwisseling, maar dat is ook goed. Voor mij kwam de breuk echt uit het niets."

Heeft Dirk Hoogstraten een nieuwe vriendin?

Het is volgers van Dirk Hoogstraten op Instagram opgevallen dat zij de afgelopen tijd er veel op vakantie is. Hij deelt veel foto's van zichzelf, maar die zijn wel door een ander gemaakt.
Ook plaatste hij een foto vanuit Valencia, waar overduidelijk te zien is dat hij iemand van de foto af heeft geknipt. Een volgers vraagt ook aan Dirk wie er naast hem zat in de foto, maar Dirk lijkt er niets over kwijt te willen. Hij heeft besloten om niet op de volger te reageren. Heeft hij misschien een nieuwe vriendin die hij nog niet aan de wereld wil onthullen? Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn voor hem als hij het leuk heeft met een nieuwe dame en ze samen veel op vakantie gaan.