Politie aan de deur tijdens verjaardagfeest Gordon: 'Intense overlast'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juli 2023 om 14:42
gordon heuckeroth
Gordon vierde gisteren zijn 55ste verjaardag in zijn penthouse in Amsterdam. Het feest zou bestaan uit zeventig mensen, maar het zou niet allemaal vlekkeloos zijn verlopen. Zelfs de politie zou erbij betrokken zijn.

Gordon viert zijn 55ste verjaardag

Gordon besloot om zijn 55ste verjaardag heel groot te vieren in zijn penthouse in Amsterdam. Hij vierde het met zeventig mensen en moet heel gezellig zijn geweest. De woonkamer van het penthouse zou volgens William Rutten, die ook bij het feest aanwezig was, omgetoverd zijn tot restaurant. "Zijn hele woonkamer was omgetoverd tot restaurant en daar zaten zeventig vrienden die bediend werden tijdens een fantastisch diner, bereid door Herman den Blijker. Een paar gangendiner. Hij zag er persoonlijk op toe dat zijn keukenbrigade dat allemaal serveerde."
Ook Yvonne Coldeweijer deelde beelden van het feestje, nee zelf was ze niet uitgenodigd. Op de beelden is te zien dat het een heel gezellig feest geweest moet zijn. "Eerlijk is eerlijk; hij weet wel hoe hij een feestje moet geven" , schreef Yvonne bij de beelden.

Politie aan de deur

Op de beelden zien we dat er gezongen werd en mensen met een microfoon in hun handen. Toch vond niet iedereen het feestje zo gezellig. Denk hierbij aan de buren van Gordon. "De buren hebben schijnbaar de politie gebeld vanwege intense overlast" , vertelt Yvonne.
schermc2adafbeelding 2023 07 07 om 144011
Beeld: Instagram @lifeofyvonne