Dit is Benjamin uit Winter vol Liefde

Entertainment
dinsdag, 26 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 15t151040992
Als de romantiek in B&B Vol Liefde je in een emotioneel vacuüm heeft achtergelaten, dan komt het goede nieuws als een verfrissende wind: de producenten van dit programma presenteren een spin-off genaamd Winter Vol Liefde! Hier is een kennismaking met de 26-jarige kandidaat Benjamin.

Geen B&B

Afgelopen zomer werden we getrakteerd op een scala aan waaghalzen die voor de camera hun zoektocht naar liefde aangingen. Helaas is B&B Vol Liefde voor dit jaar alweer voorbij, maar gelukkig staat ons nog een winterse versie te wachten om de koude dagen te verlichten. In ieder geval is de 26-jarige Benjamin vastbesloten om zijn ideale partner te vinden in Winter Vol Liefde .
Overigens nemen er in Winter Vol Liefde geen eigenaren van bed & breakfasts deel, dus deelnemers hoeven niet te vrezen dat ze voor de camera een pension moeten renoveren. De spin-off van B&B Vol Liefde lijkt speciaal op het lijf geschreven van de 26-jarige Benjamin. Hoewel hij op 2000 meter hoogte woont in een skigebied in het Zwitserse Wallis, lopen potentiële liefdes niet zomaar aan hem voorbij. Benjamin is bijzonder ondernemend en de kans is groot dat we hem in het programma aan het werk zullen zien met zijn eigen bedrijf, aangezien hij grootschalige plannen heeft in de hotellerie!

Wat voor een type zoekt Benjamin?

Benjamin begint het liefst zijn dag in de zon op de piste, waar hij dagelijks geniet van een adembenemend uitzicht op de met sneeuw bedekte vlaktes. Deze levensgenieter heeft zijn potentiële partner heel wat te bieden, want hij is betrouwbaar, spontaan en zorgzaam. Naast zijn sportieve kant, waarin skiën een prominente rol speelt, ontspant hij graag op het terras met een drankje na een dag op de piste.
Het zou natuurlijk extra leuk zijn als zijn toekomstige levenspartner ook van wintersport en reizen houdt, maar Benjamin staat er zeker voor open om hem skiles te geven. Het belangrijkste voor Benjamin is dat zijn toekomstige liefde openstaat voor spontane avonturen in het leven, en de rest zal dan vanzelf volgen.

Instagram Benjamin

Benjamin deelt maar al te graag kiekjes in zijn avonturen. En daar hoort natuurlijk Winter Vol Liefde ook bij. Hij zal daar dan ook ongetwijfeld genoeg over delen op Instagram!
Niks missen van de Winter Vol Liefde -kandidaten? Volg dan hun socials !