Rick Brandsteder pakt ruimt vier ton winst op zijn appartement

Entertainment
dinsdag, 26 december 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 2023 12 21t114430115
Tv-presentator Rick Brandsteder, die onder andere bekend is van het programma Expeditie Robinson, besloot afgelopen september zijn appartement in Amsterdam op de markt te brengen. Het ruime appartement, gelegen in de gewilde buurt Oud-Zuid, werd aangeboden voor een vraagprijs van 920.000 euro.

Ingetrokken bij moeder

Het afgelopen jaar verbleef Rick Brandsteder bijna een maand in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn aanhoudende verslavingsproblemen. Hij heeft hierover openlijk gesproken en deelde zijn ervaringen in een eerlijk gesprek. Nu woont Rick weer bij zijn moeder. “ Ja, Rick woont hier “, bevestigt Rick zijn moeder Yvonne Brandsteder aan Story . “ Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In die tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis. Daarnaast vliegt hij geregeld naar Spanje.
Maar wat Rick allemaal uitspookt wil zijn moeder niet vertellen. “ Dat is aan hem. Maar ik kan zeggen dat het heel goed gaat met Rick. Dat hij hier woont, heeft niets met zijn opname van vorig jaar te maken. Dat staat er volledig los van.

Verleidingen

Rick lijkt in te zien dat het verstandig is om Amsterdam te verlaten, gezien de vele verleidingen die de stad hem te bieden heeft. Volgens het tijdschrift Story
begrijpt zijn sociale kring dan ook waarom hij deze beslissing wil nemen. Zowel Rick als zijn broer Bob, die in 2017 deels verlamd raakte na een ernstige val van een trap in zijn huis, hebben plannen om te verhuizen.
De jongens willen allebei weg uit Amsterdam “, legt Yvonne verder uit. “ Rick is nu al aan het rondkijken. Bob wacht daar nog even mee, maar hij heeft ook het plan om elders te gaan wonen. Fysiek is er in zijn situatie weinig veranderd. Nog altijd kan hij zijn linkerarm niet bewegen. Door fysiotherapie kan hij wel iets meer, maar de verlamming blijft.

Winst gemaakt

Rick verwierf zijn appartement in Amsterdam in 2007 voor een bedrag van 490.000 euro. De presentator heeft er niet altijd zelf gewoond. Hij heeft zijn appartement namelijk een tijdje verhuurd. Opmerkelijk is dat er geen hypotheek op het appartement rustte. Met de recente verkoop heeft Rick een aanzienlijke winst gemaakt van 430.000 euro.
De gelukkige koper mag zich verheugen op een schitterend en luxueus appartement met een ruim woonoppervlak van 106 vierkante meter. Het appartement heeft in totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit de fraaie en suite woonkamer geniet je van een adembenemend uitzicht op het water.
De keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een stijlvol kookeiland. Daarnaast biedt het appartement het comfort van een balkon en zijn er twee bergingen beschikbaar. Het zou kunnen dat Rick nu overweegt zijn droom van een woonboot te verwezenlijken.
Alle foto's van het appartement zijn te zien op de site van BekendeBuren .
rickbrandstederverkoop 03
rickbrandstederverkoop 05