Dit is de knappe broer van Sylvie Meis

Entertainment
door Indy
zaterdag, 16 september 2023 om 15:52
broer sylvie meis
We kennen inmiddels allemaal Sylvie Meis , maar het model heeft ook nog een knappe broer die ze regelmatig laat zien op sociale media. Dit is Daniel Meis.

Leven buiten de schijnwerpers

De 47-jarige Daniel leeft een compleet ander leven dan zijn zusje Sylvie. Hij is werkzaam in de communicatie en daarnaast werkt hij voor de VVD in de gemeente Amsterdam. Daniel is getrouwd met Marcel. Hij is met hem al jaren gelukkig en woont, in tegenstelling tot Sylvie, met hem in Nederland.
Sylvie woont al enige tijd in Duitsland, in Hamburg. Onlangs is er ingebroken in haar woning in Hamburg en is een groot deel van haar dure tassencollectie gestolen. Gelukkig was Sylvie op het moment van de inbraak niet aanwezig in de woning.

Broer Sylvie Meis

De familie van Sylvie woont verspreid over de hele wereld, maar dat betekent niet dat haar familiebanden niet goed zijn. De presentatrice woont zelf in Duitsland, haar ouders wonen in België, haar broer in Amsterdam en haar zoontje Damian woont in Denemarken.
Toch is er sprake van ontzettend veel liefde binnen de familie. Sylvie post regelmatig foto's met Daniel op haar Instagram. Elke verjaardag ze ze haar broer, ondanks dat het niet zijn ding is, in de spotlight.
Zo ook weer dit jaar. Vandaag is Daniel jarig en ze plaatst een foto van haar met haar broer. "HAPPIEST OF BIRTHDAYS to my favourite person in the world: my brother! I feel so lucky and proud to have you Daniël and I wish you the most beautiful, blessed and joyful year ahead. I love you so very much! Geniet van je verjaardag lieverd en laat je heerlijk verwennen!!!" , schrijft ze bij de post.
Bekijk de foto van de broer en zus hier: