Dit is het vermogen van Xander de Buisonjé

Entertainment
zaterdag, 16 september 2023 om 13:47
vermogen xander de buisonje
Xander Buisonjé heeft al jarenlang een mooie carrière en heeft hier een flink vermogen mee op weten te bouwen. Wij gaan je vertellen hoeveel dit is!

Leadzanger in Volumia!

Xander de Buisonjé is geboren in Voorburg, waar hij ook snel een enorme passie voor muziek ontwikkelde. Tijdens zijn studie maakte hij graag muziek met zijn vrienden, waarbij Xander de piano speelde. Op negentienjarige leeftijd werd hij de leadzanger van Volumia!. Het zou dan in eerste instantie een coverband moeten voorstellen. In 1998 braken ze door met het nummer afscheid. In 2002 ging de band uit elkaar, waarna Xander solo verder ging.

Relatie met Wendy Van Dijk

Xander de Buisonjé kreeg een relatie met Wendy Van Dijk . Xander was erg ongelukkig
in zijn relatie met Wendy. Het was Xander een keer gelukt na een optreden om twee vrouwen mee te nemen naar huis en belandde, daarmee in bed. De vrouwen zijn naar het blad gestapt om hun verhaal te vertellen. Zo kwam Wendy erachter dat Xander vreemdging. De hele relatie ging naar de filistijnen. Nu heeft hij al een aantal jaren een relatie met Sophie, waar hij twee kinderen mee heeft.

Het vermogen van Xander de Buisonjé

Het stel wonen samen in een kapitale villa in Bussum, dat dateert uit 1880. Xander betaalde in 2016 € 875.000 voor de oude villa. Daarbij is hij de buurman van Ronald Koeman. Hij kan dit optrekje zich makkelijk veroorloven, want met zijn banksaldo zit het wel goed. Als je Xander wilt boeken voor een feestje kun je alvast gaan beginnen met sparen, want hij telt er € 9950 voor, dat is voor een half uurtje. Het exacte vermogen van Xander kunnen we niet achterhalen, maar we gaan er op vanuit dat hij multimiljonair is. Met zijn inkomsten is er niets mis aangezien hij nog wel regelmatig op het podium staat.