Dit is de nieuwe vriendin van André Hazes

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 oktober 2022 om 8:57
sarah nieuwe vriendin andre hazes2
De volgende dame sluit aan in de rij en kunnen we toevoegen aan 'de vriendinnen van André Hazes '. Het is Monique Westenberg , Bridget Maasland , Sarah van Soelen en Anne Rose Zonneveld niet gelukt om André gelukkig te maken. Misschien lukt het deze dame wel! André besloot haar voor twee maanden geheim te houden, maar nu zal hij haar toch moeten laten zien aan het publiek.
André Hazes is voorzichtig met zijn nieuwe vriendin
André Hazes is nooit voorzichtig geweest als het aankomt op prille liefde, misschien dat het daarom niet zo goed heeft gewerkt. Hij slingerde altijd snel de wereld in dat hij wel hotel de botel was over een nieuwe dame. Hij wil het nu anders aanpakken en is een stuk voorzichtiger geweest. Echter valt het niet te voorkomen dat deze liefde uiteindelijk naar buiten komt. We plaatsten aflopen weekend een video van André Hazes en zijn nieuwe vriendin die samen in het vliegtuig zaten naar Dubai, maar toch vonden we iets héél vreemd aan de video. André heeft namelijk wekenlang moeite gedaan om zijn vriendin out of the picture te houden, maar deze video was van zo dichtbij genomen dat het ons sterk lijkt dat ze dit beide niet gemerkt hebben. De roddels gaan rond dat zijn neef Djarno Hofland deze video zou hebben gemaakt en dat André het toch zelf in de hand heeft gehad dat dit is geopenbaard richting de roddelkanalen.
nieuwe vriendin andre hazes foto 6343c87139929
Dit is de nieuwe vriendin van André Hazes
Je gaat nooit raden hoe de nieuwe vriendin van André Hazes heet, of toch wel want ze staat al in de lijst: Sarah! Ja hoor, André heeft opnieuw een Sarah aan de haar geslagen. We weten nog maar weinig over haar, alleen dat ze in Amsterdam verblijft. Haar Instagram @saarsalah is privé dus daar kunnen we ook geen informatie vandaan plukken. Sarah zou zelfs Rachel Hazes al hebben ontmoet en die lijkt helemaal fan liet ze op social media blijken, maar wij denken dat Rachel allang blij is dat André Monique definitief aan de kant heeft gezet. Nu we het er toch over hebben, hoe zal dat gegaan zijn? Het leek er namelijk sterk op dat die twee weer bij elkaar zouden gaan komen. Volgens Telegraaf zou André vroegtijdig aan Monique hebben vertelt dat hij aan het daten is. Hij wilde namelijk voorkomen dat verleden zich zou herhalen (afgezien van de naam dan) en Monique het weer via de media moest vernemen.