'Echte meisjes' komt terug en dit zijn de deelnemers

Entertainment
door Sophie
donderdag, 06 oktober 2022 om 13:13
echte meisjes britt ymke
Echter meisjes is een programma dat jaren geleden op de televisie te zien was. Maar nu wordt er gesproken over een mogelijke comeback van het programma en kan roddelkanaal JuiceChannel met 100% zekerheid zeggen dat deze dames deel zullen nemen.
Echte meisjes komt terug!
Tussen 2011 en 2013 waren er verschillende edities van het programma: Echte meisjes in de jungle, Echte meisjes opzoek naar zichzelf en Echte meisjes op de prairie. Verschillende bekende gezichten deden mee aan de eerdere editie: Britt Dekker, Michella Cox en Bibi Breijman . Maar na ongeveer tien jaar lijkt het programma weer zijn comeback te gaan maken, dit meldde JuiceChannel vandaag op hun Instagram. Ook laten zij aan ons weten welke dames er waarschijnlijk deel zullen nemen aan het programma en wij worden direct enthousiast.
Deze dames gaan meedoen aan Echte meisjes
Jill Goede
Jill Goede kun je kennen van een aantal seizoenen geleden van Big Brother, uiteindelijk won ze het programma.
Annebel Visscher
We kennen Annebel Visscher uit het afgelopen seizoen van Temptation Island. Ze deed samen mee met haar vriend Rene en overleefden de test.
Louisa Janssen
Louisa Janssen is bekend van de series Onze Transgender Liefde en Onze Transgender Bruiloft op TLC.
In het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch maakten we kennis met Channah Koerten, sindsdien presenteerde ze regelmatig en kreeg ze ook haar eigen serie op Videoland.
Lena Ex on the Beach
Ook twerkende Lena die we kennen uit Ex on the Beach: Double Dutch gaan we zien tijdens Echte meisjes. We kennen haar ook wel als een dame met een korte lont, dus het is maar zien of zij de handjes thuis kan houden.
Esmee Ipema
Nog een Ex on the Beach: Double Dutch deelneemster voegen we toe aan de lijst. Samen met haar zus Sharon staat ze bekend als de Terror Twins. Toch is het dit keer alleen Esmee die we gaan zien, Sharon als het goed is niet.
Fabiola Volkers
Fabiola Volkers nam ooit deel aan Holland's Next Topmodel en was verleidster op Temptation Island. Het volgende programma om aan de lijst toe te voegen is Echte meisjes.
Gaby Blaaser kennen we natuurlijk als de classy Bachelorette, maar nu zien we misschien wel een hele andere kant van haar.
JuiceChannel had ook Janice Blok, de ex van Donny Roelvink, op de lijst staan. Wij zijn mega benieuwd hoe zij het zal doen in het programma.
In het seizoen van de Bachelor met Tony Junior zagen we de schattige Diva verschijnen. Ook zij zal deelnemen aan het programma.
Jessie Maya
Als laatste voegt JuiceChannel ook nog YouTuber Jessie Maya toe aan het lijstje.
Officieel gezien is er nog niks bekend gemaakt over het programma, dus ondanks dat JuiceChannel overal 100% zeker van is kunnen wij dat nog niet zeggen. Als het goed is horen we vanavond van de dames of zij deelnemen of niet.