Marco Borsato reageert op de nieuwe vriend van Leontine Borsato

Entertainment
door Sophie
donderdag, 06 oktober 2022 om 9:18
leontine marco borsato
Leontine Borsato is eindelijk weer gelukkig in de liefde. Ze is helemaal in de wolken en zet dus eindelijk Marco Borsato volledig aan de kant. Maar wat vind Marco nou eigenlijk van de nieuwe vriend van zijn droomvrouw? Hij reageerde er eindelijk op en wij zijn heel erg benieuwd.
John Huiberts is de nieuwe vriend van Leontine Borsato
Multimiljonair John Huiberts mag zich de nieuwe vriend van Leontine Borsato noemen. Ze zijn aan elkaar gekoppeld door één van de beste vriendinnen van Leontine . Het koppel heeft het erg gezellig met elkaar en zijn elkaar lekker 'aan het ontdekken'. Wij vinden het goed om te zien dat Leontine eindelijk verder gaat met haar leven en weer op de roze wolk zit. Maar natuurlijk blijft Marco altijd in haar leven, dit voornamelijk door de kinderen. Natuurlijk krijgt hij ook te horen dat zijn ex-vrouw een nieuwe vriend heeft, wat zou hij daarvan vinden?
Marco Borsato reageert op de nieuwe vriend van Leontine Borsato
Shownieuws meldt dat Anouk Smulders een uitgebreid gesprek heeft gevoerd met Leontine over haar liefdesgeluk. Anouk laat in de uitzending weten dat Leontine erg blij is met de reacties die ze over haar nieuwe vriend gekregen in haar omgeving. "Ze heeft het met haar kinderen en Marco besproken. Iedereen is blij voor haar.", zegt Anouk. "Ze is ontzettend aan het genieten en is ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is."
"Het is erg fijn om weer geluk te voelen. Het is erg pril en we zijn gezellige dingen aan het doen.", aldus Leontine tegen Anouk.
Wij hopen voor Leontine dat het geluk dat ze nu voelt nog heel lang aan blijft houden.