Dit is de nieuwe vriend van Leontine Borsato

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 oktober 2022 om 8:44
leontine borsato
Het huwelijk van Marco Borsato en Leontine Borsato is nu écht officieel voorbij. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Leontine namelijk een nieuwe liefde!
De scheiding met van Marco en Leontine
Er leek constant nog wat te spelen tussen Marco en Leontine, ondanks hun scheiding. De twee zijn gaan scheiden in 2020 naar aanleiding van de affaires van Marco Borsato. Ook zal de schokkende aflevering over The Voice of Holland ook wel voor scheurtjes in het huwelijk hebben gezorgd.
De twee besloten ondanks hun liefde voor elkaar naar vele jaren huwelijk toch een handtekening te zetten onder de scheidingspapieren. Echter bleven ze elkaar wel zien en gingen ze nog samen op vakantie met hun kinderen. Ze gaven zelfs aan een tijdje weer 'aan het daten' te zijn. Maar het lijkt erop dat Marco de hoop nu écht moet opgeven, want Leontine heeft een nieuwe vlam!
De nieuwe vriend van Leontine
Leontine lijkt eindelijk over haar ex heen te zijn, she moved on. Want volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zou ze nu een nieuwe liefde in haar leven hebben! Het zou gaan om John Huiberts, met wie ze gespot is op een 50-jarig feest van één van zijn vriendinnen. Leuke side-note: er werd nadrukkelijk gevraagd om geen muziek van Marco Borsato te draaien op het feest.
nieuwe liefde leontine borsato 633bd7c82daf7 1
Veel over John Huiberts weten we niet, we weten dat hij uit Waalwijk komt en ook nog eens miljonair is. Good for you Leontine!