Marc van der Linden liegt over zijn ontmoeting met Queen Elizabeth

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 oktober 2022 om 8:55
marc van der linden
Marc van der Linden bracht gisteren een column uit over Queen Elizabeth. Hij schreef over haar leven en dergelijke, maar ook over de ontmoetingen die hij met haar heeft gehad. Bij de column stonden foto’s met bewijs, maar deze foto blijkt gephotoshopt!
Column over Queen Elizabeth
Marc van der Linden schreef een column over Queen Elizabeth, over haar leven en ook over haar dood. Hoe Charles en Anne aan haar zijde stonden en wie haar favoriete premier was. Ook schreef hij over de invloed van haar overlijden op het volk van wie ze zo lang de koningin is geweest. Maar ook wat informele informatie over hoe ze veel hield van uien en knoflook, hij doet het bijna lijken dat hij beste vrienden was met de Queen. Maar uiteindelijk kwamen oplettende kijkers er ook achter dat hij wel meer dingen laat lijken die eigenlijk niet helemaal waar zijn. Yvonne Coldeweijer plaatste een aantal dingen over de column op haar Instagram Story.
marc van der linden queen elizabeth 1 633bd9e1c9d07
Marc van der Linden is de queen van photoshop
In de column praat Marc van der Linden na een heleboel feiten en informatie ook over zijn ontmoetingen met Queen Elizabeth. Niet veel mensen hebben het privilege gehad om daadwerkelijk op bezoek te mogen gaan bij de koningin, maar Marc van der Linden was er naar eigen zeggen één van. Er werd van de ontmoeting zelfs een foto gemaakt waar hij de hand schud van Queen Elizabeth. Maar de foto lijkt uiteindelijk gephotoshopt te zijn!
marc van der linden queen elizabeth 2 633bda6759290
marc van der linden queen elizabeth 3 633bdaf9a6625
Hij heeft een foto genomen van zichzelf waar hij de hand schud van onze eigen koningin Maxima en een foto van Queen Elizabeth die de hand van iemand anders schud. Hij heeft zichzelf en de Queen van de foto’s afgeknipt en bij elkaar geplakt, hij nam nog wel even de moeite om een compleet andere achtergrond te vinden van een andere kamer in Buckingham Palace. Op die manier kunnen wij het ook en hebben wij ook handjes geschud met Queen Elizabeth.