Dit is hoe Leontine Borsato is gekoppeld aan haar nieuwe vriend

Entertainment
door Sophie
woensdag, 05 oktober 2022 om 8:49
leontine borsato gekoppeld vriend
We schreven al eerder over het feit dat Leontine Borsato een nieuwe vriend heeft. De relatie met Marco Borsato is nu volledig over en Leontine gaat on to the next one. In een interview vertelt ze hoe ze haar lover John Huiberts heeft leren kennen.
Het gestrande huwelijk met Marco Borsato
Marco en Leontine Borsato trouwden in 1998 en kregen drie kinderen. Nadat de affaires van Marco Borsato aan het licht kwamen zette Leontine een punt achter de relatie. In 2021 hadden de twee elkaar helemaal teruggevonden en besloten ze toch weer bij elkaar te komen.
Nadat de schokkende aflevering van BOOS over The Voice of Holland online kwam en er bleek wat Marco gedaan had, besloot Leontine opnieuw een punt te zetten achter de relatie. Sindsdien zijn de twee officieel uit elkaar en ondertekenden ze de scheidingspapieren.
Zo is Leontine Borsato gekoppeld aan haar nieuwe vriend
Eerder lieten we al weten dat Leontine een nieuwe vriend heeft: John Huiberts. Nu liet ze op de story van haar vriendin Merel weten hoe zij gekoppeld is aan de multimiljonair.
nieuwe liefde leontine borsato 633bd7c82daf7
"We gaan het wel vertellen", zegt Leontine op het moment dat haar vriendin Merel aangeeft dat ze laatst op dezelfde plek in het restaurant zaten en niet gingen vertellen wat er speelde. "We zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen bezig met enorme herrie, aan de weg. Toen hebben wij het over een date gehad voor mij. Want zij heeft mij gekoppeld.", aldus de blije Leontine.
Waarop Merel nog blijer reageert: "Nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders!"
Het lijkt erop dat er dus genoeg vlinders groeien in de buik van Leontine en dat is haar enorm gegund na een moeilijke tijd.