Dit is de vriend van Ewout Genemans

Entertainment
door Indy
zaterdag, 02 december 2023 om 13:30
vriend ewout genemans
Ewout Genemans is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De journalist presenteert verschillende programma's waarin wordt ingegaan op persoonlijke onderwerpen, maar zijn eigen leven houdt hij liever buiten de spotlights. Toch geeft hij ons af en toe een kijkje achter de schermen, zo ook over zijn relatie. Dit is de vriend van Ewout Genemans.

Wie is Ewout Genemans?

Ewout Genemans is 38 jaar en geboren en getogen in Den Haag. Al op jonge leeftijd vond hij zijn passie voor de media. Hij doorliep zijn middelbare school en ging daarna naar Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag. Na het behalen van zijn havodiploma volgde hij een studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Momenteel is hij te zien in Bureau Rotterdam en houdt hij een leuk vermogen over aan zijn werkzaamheden.
Verder deelt Ewout niet veel over zijn privéleven met de buitenwereld. Ondanks dat hij programma's presenteert met persoonlijke en heftige onderwerpen, houdt hij zijn leven achter de schermen het liefst privé. Zelf heeft de journalist hier een logische verklaring voor. "Mensen geven zich makkelijk bloot bij mij, maar ik hou mijn privéleven liever voor mezelf. Het zal ermee te maken hebben dat ik alles alleen doe" , zegt hij in een interview met Flair . "Ik ben altijd in control. Dat geldt ook voor interviews: ik weet wat ik wel en niet kwijt wil."

Geaardheid

Waar Ewout wel heel open over is, is het feit dat hij op mannen valt. "Bi zijn was een paar fases terug toen ik nog niet precies wist hoe het zat" , zegt de presentator in 2014 in een interview met Flair . Hij vertelt dat het lang heeft geduurd voor hij zijn geaardheid volledig kon accepteren.
De journalist heeft meerdere relaties gehad met vrouwen, wat hij zag als een ontdekkingstocht. Ik werd op jonge leeftijd door de tv-serie Zoop een idool voor meisjes. Net in die periode begon ik te twijfelen aan mijn geaardheid. Dat heb ik een tijdje weggestopt omdat ik zo druk was. Maar het komt er uiteindelijk toch wel uit."

Relatie

Waar hij in 2014 nog af en toe een scharrel of korte relatie had, is Ewout nu inmiddels al een aantal jaar gelukkig in de liefde. In 2020 deelde hij met weekblad Story een relatie te hebben met Max. Hij is ook werkzaam in de mediawereld. "Ik ben niet iemand die graag over zijn persoonlijke leven praat, maar ik ga er niet over liegen" , zegt de journalist tegen Story . "Max en ik zijn al een aantal jaren samen. Ik ben heel gelukkig."
De twee zijn al drie jaar gelukkig samen, maar over een gezinnetje stichten denkt Ewout voorlopig nog even niet na. "Mijn broer Auke en zijn vriendin hebben een kindje gekregen" , deelde hij eerder met Story . "Ik vond dat wel heel bijzonder, hoor. Ten eerste om mijn broer vader te zien worden, maar ook om mijn ouders opa en oma te zien worden. Of ik zelf kinderen zou willen? Misschien wel, maar dat is iets voor de toekomst.’
Bekijk Ewout samen met zijn vriend via de site van Story .

POPULAIR NIEUWS