William Rutten blikt terug op The Masked Singer-avontuur

Entertainment
zaterdag, 02 december 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 2023 11 29t112229403
Vorige week vrijdag was het opnieuw tijd voor het geliefde programma The Masked Singer. De kijkers thuis waren enorm onder de indruk van de Tuinkabouter, maar deze moest helaas het programma verlaten. Niemand minder dan William Rutten zat verscholen achter in het pak. De fotograaf blikt terug op zijn deelname.

The Masked Singer

The Masked Singer is met gemiddeld één miljoen kijkers per aflevering een van de grootste tv-hits in Nederland. Het nieuwe seizoen van het zangprogramma is inmiddels weer in volle gang. Ten opzichte van de vorige seizoenen heeft het programma een aantal kleine aanpassingen . Er zijn nu vijf individuele panelleden die de uitdaging aangaan om te raden welke bekende Nederlander zich achter het masker verschuilt.
De show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder en Monica Geuze, die voormalig deelneemster is van het programma, vormen samen het panel.

Onthulling tuinkabouter

Elke week gaan slechts drie gemaskerde zangers door naar de volgende fase van The Masked Singer ... Het publiek neemt de beslissing over welke twee deelnemers we meteen moeten uitzwaaien. Vorige week was het einde verhaal voor de Tuinkabouter. Maar wie zat er nu in het pak?
Degene die deelnam was niemand minder dan fotograaf en Shownieuws
-deskundige William Rutten. Opvallend genoeg is hij zelf degene die de foto's van de kandidaten maakt. Online uiten mensen veel positiviteit over de zangkunsten van William. Ook aan de Shownieuws
-tafel waren de deskundigen verrast over de zangprestaties van hun collega. " Dat hij zó goed kon zingen wist ik echt niet ", zegt presentatrice Eline de Ruig verbaasd.

Terugblik

De fotograaf blikt op Instagram terug op zijn avontuur. Trots poseert hij in zijn kostuum voor de camera. "Wat een avontuur was dit!!!", schrijft William bij de foto. " Volledig uit mijn comfortzone maar zo leuk om een keer gedaan te hebben!"
Erg comfortabel is zo'n kostuum niet. William schrijft bij het bericht dat het zo ontzettend heet is in het pak dat hij een ijsvest moest dragen en een nek airco omhad. Ondanks dat heeft hij alsnog een goede prestatie neergezet!