Dit is het bewijs dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen zijn

Entertainment
door Denise
dinsdag, 21 februari 2023 om 9:10
bewijs rose en gregoryl
Gregory van der Wiel en Rose Bertram zijn weer bij elkaar. Een week geleden kwam onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer met het bericht dat de twee het weer samen zouden proberen en dit blijkt dus echt het geval te zijn.

Breuk tussen Gregory van der Wiel en Rose Bertram

Een tijdje geleden kwam er naar buiten dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel uit elkaar gingen. Rose heeft niet stil gezeten toen. Zo werd er in de media gezegd dat Rose een leuk avontuurtje had met Thijs Boermans in het programma Expeditie Robinson en was ze in St.-Barths te vinden met voetballer Mbappé en Leonardo di Caprio. Rose zou alleen maar op zoek zijn naar mannen met status én geld. De reden van de breuk met Gregory zou zijn dat Gregory is opgelicht in Turkije. Gregory zou miljoenen hebben betaald. Deze problemen zorgde voor veel stress tussen het koppel, waardoor ze besloten uit elkaar te gaan. Ook zou Rose verboden middelen gebruiken en is dit ook één van de redenen geweest van de breuk.

Toch weer bij elkaar

Maar nu blijken de twee toch weer bij elkaar. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bracht naar buiten dat het koppel het toch weer zou proberen en daar is nu bewijs van! Het zusje van Gregory, Layla heeft een TikTok geplaatst waar ze de make-up van Rose doet. Hier staat bij: Doing make up for my sister in law @Rose Bertram. Als dit geen bewijs is dat de twee weer samen zijn, weten wij het ook niet meer.
rose en greg 63f4813e79825
Bron: Instagram @reality_FBI
rose en greg 2 63f4818770be7
Bron: Instagram @reality_FBI