Dit is hoeveel de villa uit Isola di Beau kost

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 10 december 2022 om 11:50
isola di beau villa
Beau van Erven Dorens ontvangt in zijn programmaIsola di Beauelke week twee bekende Nederlanders. Ze verblijven samen in een riante villa op het Italiaanse eiland Sardinië. Mocht je zelf de villa willen huren, dat kan! Dan moet je wel die in de portefeuille graaien, want het is geen klein prijsje.
Beau voert persoonlijke gesprekken met zijn gasten, maar genieten ook van het heerlijke eiland in de prachtige villa. De villa geeft uitzicht op al het moois wat het Italiaanse eiland te bieden heeft.
Voorzieningen van de villa
'Zon, zee, spectaculair Sardinië', dat is de tekst waarmee de villa wordt verhuurd. De villa is van eigenlijk alle gemakken voorzien. Er zijn meerdere slaapkamers, badkamers, keuken en er is ruimte om zes auto's te parkeren.
Ook kun je voor je vakantie van alles bijboeken. Bijvoorbeeld: een butler, een chef, masseurs én zelfs een privévliegtuig. Je kunt je voorstellen dat hier wel een prijskaartje aan hangt.
Ook heeft de villa beschikking tot een privézwembad én privé-toegang tot een wit zandstrand. Het heeft volgens de verhuurde bijna alles wat je maar kunt wensen.
Zoveel kost de villa uit Isola di Beau
Mocht je zelf plannen hebben om in de villa van Isola di Beau
te verblijven, dat kan. Je zult alleen heel erg diep in de buidel moeten tasten.
Om een week in de villa te verblijven, kost het je tussen de 21 en de 41 duizend euro. Misschien leuk als je nog wat spaargeld hebt liggen.
Bekijk foto's op de website van de verhuurder .