Dit is waarom er geen Winter Vol Liefde-reünie komt

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 14:25
winter volliefde reunie
Slecht nieuws voor de fans van Winter Vol Liefde. Na vier weken te hebben genoten van alle, toch wel een tikkeltje ongemakkelijke, liefdesavonturen loopt het eerste seizoen van de B&B Vol Liefde spin-off op zijn einde. En degene die niet kunnen wachten op de reünie-aflevering moeten we helaas teleurstellen: deze komt er namelijk niet. In dit artikel vertellen we je waarom.

Winter Vol Liefde

Een B&B Vol Liefde spin-off kan na het grote succes van het programma niet uitblijven. In Winter Vol Liefde worden Nederlanders in het buitenland aan de liefde geholpen. Ten opzichte van het originele programma hebben de kandidaten niet per se een B&B, maar hebben een winterse baan. Skileraar, husky-slee-rijder of restaurantmanager in een winters gebied: het kan allemaal!
In het eerste seizoen van het programma volgden we vijf kandidaten: Marco , Guido , Edith , Saul en Benjamin gingen het liefdesavontuur in de sneeuw aan. Let op!: de volgende link bevat spoilers over de laatste aflevering. Lees hier hoe hun zoektocht naar de liefde is geëindigd.

B&B Vol Liefde-reünie

Inmiddels hebben we al drie seizoenen lang kunnen genieten van het populaire liefdesprogramma B&B Vol Liefde . Van het laatste seizoen kregen we een ware reünie te zien, waarin we erachter kwamen welke deelnemers nog steeds samen waren na de opnames.
Uit de reünie ontstonden zelfs nog nieuwe koppels. Zo vonden zowel Thalia en Harry, als Bram en Esra de liefde bij elkaar tijdens de reünie.

Winter Vol Liefde-reünie

Je zou denken dat er binnenkort ook een reünie-aflevering van Winter Vol Liefde zal verschijnen, maar helaas moeten we je teleurstellen. Deze komt er namelijk niet. Een woordvoerder van RTL legt aan Veronica Superguide uit waarom. "De opnames van Winter vol Liefde vonden al in maart 2023 plaats." Het idee van een reünie van B&B Vol Liefde bestond pas tijdens het uitzenden van het programma. Daarom was het voor het eerste seizoen van Winter Vol Liefde niet haalbaar om een reünie te organiseren.
Gelukkig heeft de voorlichter voor het tweede seizoen van het winterse datingprogramma. " Dan komt er sowieso wél een reünie!"