B&B Vol Liefde-Marian keert terug naar Nederland: 'Weer gelukkig'

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 13:25
marian naar nederland bb vol liefde
Marian uit B&B Vol Liefde heeft het zonnige Portugal weer ingeruild voor het Brabantse Den Bosch. Hiermee laat de B&B houdster een heftige periode achter zich.

Alles verkopen

In een interview met De Telegraaf vertelt Marian dat ze zich erg eenzaam voelde in haar villa in Portugal. Daarom zette ze haar verblijf in Portugal te koop en keerde ze weer terug naar haar oude vertrouwde Den Bosch. De stad heeft zijn charme vindt ze. "Ik voel mij hier thuis, ik kom hier vandaan. Mijn terugkeer naar Nederland heeft mijn leven opnieuw veranderd" , zegt Marian. "De laatste maanden heb ik ontdekt dat ik hier nu wel op mijn plek ben.”
Haar villa in Portugal is niet het enige wat Marian te koop heeft gezet. Ook haar makelaarskantoor in Portugal staat in de verkoop . "We doen het nog steeds enorm goed in de regio, maar door problemen met een personeelslid heb ik er geen zin meer in" , stelt Marian. "Ik ben nu ook op een leeftijd dat het genoeg is geweest.”

Leven is compleet

Marian stelt dat haar leven, met de verhuizing terug naar Nederland, compleet is. "Ik heb een zwembad in de tuin, een kelder waar ik mooie feesten kan geven, en als ik vrienden wil laten logeren, kan dat ook."
Het fijnste aan de verhuizing vindt Marian dat ze weer onder de mensen is. "Ik heb zelfs de borrel-app, daar zitten allemaal bekenden van mij in. Als een van ons wat wil drinken in de stad, is er altijd wel iemand die zin heeft."
In Portugal was dat absoluut niet het geval, "Daar zit ik alleen op die berg. Ik bedoel dat niet oneerbiedig, de villa daar is geweldig. Als je ’m vult met mensen, is het leuk, maar het is erg eenzaam als je er alleen woont. Er waren momenten waarop ik dacht: is dit het wel?”

Nare periode

Met de terugkeer naar Nederland laat Marian een nare periode achter zich. Ze werd bedreigd door een voormalige medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. Deze vrouw had plannen om iemand in te huren om Marian te schaden en de Portugese politie kon weinig voor haar betekenen. Deze nare situatie dwong Marian om terug te keren naar Nederland.
Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, vond ze de moed om toch om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde loopt nog altijd vrij rond, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze verklaarde destijds vastberaden: “ Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden.