Dit is waarom ook Winter Vol Liefde niet tegen gaat vallen

Entertainment
zondag, 24 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 19t151042026
Afgelopen maandag ging Winter Vol Liefde van start op RTL 4. Deze, met sneeuw gevulde, spin-off van B&B Vol Liefde belooft ongetwijfeld een grote kijkersschare te trekken voor de dagelijkse afleveringen van de datingshow.

Groot succes

In een video legt entertainment-verslaggever Danja Koeleman van NU.nl uit waarom B&B Vol Liefde , en daarmee ook de spin-off Winter Vol Liefde , zo'n groot succes is of zal worden. De enige verschillen met de reguliere variant zijn dat het niet per se om B&B-eigenaren gaat en dat er iets minder hoofdrolspelers zijn dan gebruikelijk.
Een van de pijlers van het succes is volgens Danja de uitmuntende selectie van de deelnemers voor het programma. " Ze slagen er toch iedere keer weer in om echt markante, opvallende en grappige types uit te kiezen. Verder zijn mensen gewoon benieuwd of er liefde ontstaat." De mooie beelden van het buitenland en de kneuterige momenten spelen volgens haar ook een belangrijke rol. " Daarnaast is dit format ook iets dynamischer dan dat van andere datingshows. Er kunnen ieder moment mensen langskomen, er is geen vast stramien voor wanneer mensen langskomen. Die onvoorspelbaarheid helpt ook mee bij het succes. "

Reacties Winter Vol Liefde

De aftrap van Winter Vol Liefde
heeft een massale reactie veroorzaakt onder de kijkers. Guido, een van de deelnemers die in Zweden woont, leidt een levensstijl die net iets afwijkt van die van de meeste Nederlanders. De unieke inrichting van zijn woonkamer, met onderbroeken hangend aan het gewei van een elandhoofd, roept gemengde reacties op bij de kijkers. Een kijker schrijft op X: " Fris wil je het niet noemen… " Iemand anders reageert erop met: " Niet fris maar wel knus.. ."
Bovendien delen veel kijkers ook hun opinie over het toilet dat Guido aan de dames heeft aangeboden. Hij heeft namelijk een buitentoilet, terwijl de temperatuur buiten vaak zakt tot -35 graden. Niet bepaald een comfortabele situatie dus. Een reactie van een kijker op X over dit onderwerp luidt als volgt: " Bij het toilet van Guido bent, plas je ijsblokjes. " Iemand anders schrijft over het toilet: "Zo’n wc buiten…. Moet er niet aan denken... "