Bedrijven Rachel Hazes bungelen op het randje van de afgrond

Entertainment
zondag, 24 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 19t111936794
Ruim drie jaar geleden heeft Rachel Hazes twee ondernemingen opgericht: een uitgeverij genaamd "Als je alles weet B.V." en een evenementenbureau genaamd "Helemaal Doorgedraaid B.V.". Beide bedrijven hebben hun vestiging op hetzelfde kantooradres, in Mijdrecht, waar Rachel Hazes haar zakelijke activiteiten coördineert en beheert.

Uitgeverij opgericht

Rachel Hazes heeft de uitgeverij opgericht in verband met haar betrokkenheid bij het schrijven van een boek. Haar toenmalige manager, Nino Wilkes, zoon van Rossana Kluivert en later redacteur bij RTL Boulevard , die later beschuldigd werd van het verduisteren van 70.000 euro van haar bankrekening, liet destijds al weten dat de weduwe van André Hazes actief bezig was met het schrijven van het boek.
Ze zou zelfs naar Spanje zijn vertrokken om de laatste hand eraan te leggen. Tot op heden is niets meer vernomen van dit boek, alhoewel Rachel er nu weer mee lijkt te dreigen richting haar zoon Dre en dochter Roxeanne. De cijfers van de uitgeverij maken duidelijk dat er geen enkele activiteit is geweest in die dik drie jaar. Het eigen vermogen bedraagt een trieste 978 euro negatief. Op dezelfde datum werd het evenementenbureau opgericht waarmee Rachel grote plannen had.

Negatief vermogen

Het lijkt erop dat het initiatief een stille beëindiging heeft ondergaan, aangezien de cijfers aangeven dat er een negatief eigen vermogen van 3378 euro is. Als er al enige winstgevendheid was, lijkt dit zeker niet aanzienlijk te zijn geweest.
zal openen, zal naar alle waarschijnlijkheid niet worden opgenomen in een van haar twee BV's. Het zou echter mogelijk ondergebracht kunnen worden bij "Sappie voor Rassie", waar onder andere de theetent Yo Yo Fresh Tea Bar onder valt. Hoewel ook dit bedrijf geen indrukwekkende cijfers laat zien
, bestaat de mogelijkheid dat de brasserie daar verandering in brengt.
Er is geen reden tot onmiddellijke zorg, maar het omzetten naar een positief vermogen vereist wel inzet. De vraag blijft open of Rachel bereid is zich hiervoor in te zetten. Of is de zaak misschien stilletjes verkocht? Ook op deze specifieke vraag blijven betrokkenen zwijgzaam.