Dit is Edith uit Winter vol Liefde

Entertainment
maandag, 25 december 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 12 15t143048967
Om het leegte te vullen na de afloop van datingprogramma's als Boer Zoekt Vrouw en B&B Vol Liefde, ging RTL 18 december van start met Winter vol Liefde waarbij daten in de sneeuw centraal staat! Vandaag introduceren we kandidaat Edith.

Edith

Edith, van 51 jaar, heeft alles op orde: een liefhebbende 14-jarige zoon, een welvarend bedrijf en een prachtige woonomgeving. Het enige wat nog ontbreekt in haar leven is een partner om haar geluk mee te delen en daarvoor heeft zij Winter vol Liefde ingeschakeld.
In Tirol runt Edith een bedrijf met verhuur van appartementen en verkoop van glamping chalets. Hoewel ze hard werkt, beseft ze dat er meer is in het leven dan alleen haar bedrijf. Tot nu toe heeft ze nog geen leuke man ontmoet met wie ze een toekomst voor zich ziet. Ondanks haar woonplaats in Tirol hoopt Edith op Winter vol Liefde een Nederlandse partner te vinden om samen volop van het leven te genieten, met zowel hard werken als ontspannen.
Verwacht bij Edith niet alleen prachtige beelden uit het Oostenrijkse Tirol, maar ook ontspannen dates waarbij de ondernemer verkent of er liefde in de lucht hangt met haar mogelijke match. Ze geniet van de sauna, dus wellicht vindt ze een leuke partner die dat samen met haar wil doen. Haar liefde voor skiën en uiteten gaan zijn ook activiteiten om met een levenspartner te delen. We zijn nieuwsgierig of er in Winter vol Liefde iemand is die een extra dosis geluk aan Edith kan toevoegen!

Instagram Edith

We kunnen Edith, net als de andere deelnemers, ook volgen op Instagram
waar ze graag wat kiekjes deelt van het prachtige Oostenrijk. En niet te vergeten, uiteraard ook haar zoon. Gelukkig kunnen we zo altijd op de hoogte blijven van de avonturen van Edith en natuurlijk ook haar prachtige zoon!