Dit zijn de Shownieuws medewerkers die samen de schoonmaakkast indoken

Entertainment
door Tika
dinsdag, 25 juli 2023 om 15:58
dit zijn de shownieuws medewerkers die samen de schoonmaakkast indoken
Het raadsel dat Nederland op zijn kop hield, is eindelijk opgelost. Het is alweer enige tijd geleden, maar misschien weet je het nog wel. Tijdens een personeelsfeest van Talpa zijn twee medewerkers met elkaar in een schoonmaakkast beland, wist presentatrice Airen Mylene te verklappen. Nu heeft Yvonne Coldeweijer onthuld om wie het gaat.

Op heterdaad betrapt

Toen Airen te gast was bij een uitzending van Radio 538 , onthulde ze dat er tijdens een personeelsfeest van Talpa het één en ander is gebeurd. Blijkbaar werden twee collega's op heterdaad betrapt terwijl ze bezig waren met de daad, romantisch in een schoonmaakkast. Om welke personen het precies gaat, houdt ze geheim. "Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?” , werd haar gevraagd door de radio-dj. "Het zijn verschillende niveaus.”

Tooske Ragas

Niet iedereen was blij met het interview van de presentatrice, er heerste namelijk veel paniek bij Shownieuws . Achteraf stuurde Airen dan ook een mail waarin ze uitgebreid excuses aanbood. Er gingen verschillende namen in de rondte, met name Tooske, maar nadat Yvonne Coldeweijer gisteravond de persoon in kwestie onthulde, kan ook zij weer gerust ademhalen.

'Ik weet wie het is'

"Het hele team van Shownieuws weet natuurlijk al lang om wie het écht gaat, vele crewleden waren hier ook bij, en hielden lange tijd hun mond” , vertelde de roddelkoningin. "Maar de onderste steen komt vandaag eindelijk boven. Ik weet wie het is…” Volgens haar was het niemand minder dan Bram Moszkowicz die de schoonmaakkast inwijdde. "Bram is natuurlijk ook van het level ‘presentatie’, aangezien hij vaste expert is in het programma. Volgens Shownieuws-spionnen heeft hij het op een personeelsfeestje met een redactrice gedaan in de kast. And everybody knows.”
schoonmaakkast
Instagram @lifeofyvonne

Nienke

De dame in kwestie blijkt een verslaggeefster bij Shownieuws te zijn. "Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast Recht in de Ogen”, zegt Yvonne. "Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast. Bram heeft een relatie met advocaat Nienke Hoogervost. Of zij hiervan op de hoogte is, betwijfel ik.”