Donny Roelvink geeft een update over de status van zijn ziekte

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 23 december 2022 om 10:13
donny roelvink update
Afgelopen week liet Donny Roelvink weten dat hij teelbalkanker heeft. Inmiddels is hij geopereerd en weer 'schoon', maar toch blijft de komende tijd spannend en staat in het teken van behandelingen en revalidatie.
'Ik voel me heel goed'
RTL Boulevard sprak Donny over hoe het met hem gaat en wat hem nog te wachten staat. "Het gekke met dit soort dingen is dat ik me heel goed voel. Alleen zat er iets in me dat niet goed was. Dat is nu weggehaald", zegt een positieve Donny. "Alles wat er omheen had kunnen gebeuren, is positief. Geen uitzaaiingen, de operatie is goed gegaan, mijn bloed was goed, alles was goed. Nu is het afwachten hoe kwaadaardig de tumor was, dat hoor ik volgende week."
Rechtdoor is de enige manier
Donny heeft van de mensen om zich heen vernomen dat het een goed behandelbare variant is. "Dus: positief bekijken, het gaat gewoon door. Alleen met die instelling ga je het redden. Rechtdoor is de enige manier", zegt hij tegen RTL Boulevard. "Dit soort dingen zullen je uiteindelijk alleen maar sterker maken, dus ik ga er met een positieve blik naartoe werken."
Hij heeft in ieder geval de juiste instelling en heeft ontzettend veel steun gekregen op zijn Instagram-pagina. Wij wensen Donny in ieder geval heel veel gezondheid en sterkte toe.