André Hazes doet niet meer mee aan Holland Zingt Hazes

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 23 december 2022 om 8:51
andre hazes comeback
André Hazes heeft het account van Holland Zingt Hazes uit zijn biografie van Instagram verwijderd. Dit zou zijn grote comeback moeten worden maar het ziet ernaar uit dat dat niet meer door gaat.
De grote comeback van André Hazes
André Hazes is al een lange tijd gestopt met zingen, hij hield in ieder geval pauze. Hij stopte abrupt met optreden in verband met zijn verslaving. André was gigantisch bang om op te treden en bleef grijpen naar de alcohol en drugs om deze zenuwen onder controle te houden. Ondertussen is hij afgekickt en doet er alles aan om beter te worden. Ook wil hij zijn talent weer gaan beoefenen en hij wil zonder angst op het podium gaan staan.
Er leek geen betere plek om zijn grote comeback te gaan maken dan bij Holland Zingt Hazes. Hij kondigde het aan via Instagram, vol trots.
Afgelopen maand deelde hij er ook nog wat over op Instagram, dat hij het een prachtige lijst van artiesten vond die mee doen aan de show.
André doet niet meer mee aan Holland Zingt Hazes
Is er trouble in paradise voor André Hazes? Hij had eerder nog het account van Holland Zingt Hazes in zijn biografie staan, maar dit heeft hij er onlangs uit gehaald. Zal hij dan toch ineens uit de lijst van artiesten zijn gehaald? Een week geleden deelde de pagina van Holland Zingt Hazes nog de line-up en daar stond André nog wel in.
Hoe zou het kunnen komen dat André niet meer mee zou doen? Eigenlijk om precies dezelfde reden dat zijn grote zus Roxeanne Hazes ook niet meer mee doet: mama Rachel Hazes . Ze melkt natuurlijk de Hazes-naam zo ver en goed mogelijk uit en is het brein achter alles wat met Hazes te maken heeft. Maar wat is het nou: André en Rachel hebben bonje met elkaar. Dus de kans is vrij groot dat mama Rachel haar zoon niet meer op het podium van 'haar' show wil hebben.
Update:
Meneer heeft heel snel zijn biografie op Instagram weer aangepast, want de verhalen gingen al rond. Er staat nu zelfs: 'Comeback at Holland Zingt Hazes 2023', dat beloofd wat.