Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2022

Entertainment
door Sophie
donderdag, 22 december 2022 om 13:30
winnaar perfecte plaatje
Wekenlang hebben de deelnemers van Het Perfecte Plaatje kiekjes geschoten om goede cijfers te mogen ontvangen. Er werden eerder acht kandidaten naar huis gestuurd en Linda Hakeboom en Geraldine Kemper bleven als laatste over in de finale. Maar uiteindelijk is er maar één winnaar.
De finale van Het Perfecte Plaatje 2022
In de finale zijn er drie shoots die moeten uitmaken wie de grote winnaar is van het programma. Geraldine en Linda krijgen als eerst de opdracht om een portret te maken van een échte powervrouw. De shoot vond plaats in IJsland omdat dit misschien wel het meest feministische land ter wereld is. Linda besloot een foto te maken van een brandweervrouw en Geraldine van een vrouw in een atelier. De jury gaf Geraldine een 6 en Linda een 7.
De tweede opdracht stond in het teken van fashion. Beide dames moesten een vrouw in een jurk fotograferen in het IJslandse landschap. Het moest zo gefotografeerd worden dat het kunst werd. De foto van Geraldine vond de jury 'verschrikkelijk goed gedaan' en William Rutten kreeg van de foto van Linda direct kippenvel. De dames scoren bizar hoge punten, Geraldine kreeg een 9,8 en Linda zelfs een 10!
De allerlaatste opdracht is een traditionele opdracht, het maken van een drieluik. De foto die de kandidaten eerder maakten van het Noorderlicht moest verplicht in het drieluik worden verwerkt. Er was één reden dat je dat foto mocht vervangen, als je het beeld écht goed zou kunnen vervangen. De dames werden ook verplicht om een zelfportret te maken. Geraldine krijgt voor de shoot een 7,5 en Linda kreeg een 7,8.
Linda is de winnaar van Het Perfecte Plaatje
Linda heeft op elke shoot hoger gescoord dan Geraldine en dat maakt haar de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2022.
"Ik kan gewoon bijna niet geloven dat ik hier nu sta", laat Linda weten nadat ze gewonnen heeft. "Toen ik aan dit programma begon, hoopte ik dat ik de eerste aflevering zou halen, ook vanwege mijn gezondheid. Dat ik dit heb mogen doen, met jullie allemaal. Ik vond het een van de mooiste avonturen die ik ook heb mogen meemaken."